Heerlijk! 5 bungalows met een privé-zwembad

Wat gaaf! Als u namelijk één van de onderstaande bungalows boekt heeft u de beschikking over een privé-zwembad! Ja, u leest het goed! Want de onderstaande bungalows beschikken allemaal over een privé-zwembad. Of u nu rustig een paar keer op een dag baantjes wilt trekken, u wilt in alle rust met u (jonge) kinderen zwemmen of u bent met een groot gezelschap en u wilt dolle in het zwembad, zonder andere gasten tot last te zijn? Het kan in de vijf onderstaande bungalows met een privé-zwembad.

Goed om te weten: Er zijn 4, 6 alsook groepsbungalows met een privé-zwembad. Ideaal voor een weekendje weg met de (gehele) familie of vriendengroep.

Deze wellness zwembadvilla is een topper!

Op zoek naar een heerlijk relax adresje, dan is deze vrijstaande wellness zwembadvilla wat u zoekt. Uiteraard beschikt deze villa over een ruim privé-zwembad (9m x 3,5m), met een watertemperatuur van 28 graden. Naast het privé-zwembad dat zicht bevindt in het souterrain, kunt u ook gebruik maken van de combisauna (infrarood en traditioneel) en de jacuzzi. Oftewel, een perfect adresje om met een gezellig gezelschap tot rust te komen. De wellness zwembadvilla biedt plek aan 8 personen, is er parkeergelegenheid voor twee auto’s en ligt de zwembadvilla op Roompot Resort Arcen. Resort Arcen biedt veel vermaak en ook Noord-Limburg is absoluut het ontdekken waard.

De bovenstaande bungalows met een privé-zwembad beschikken over een binnenzwembad. Ideaal dus, want u kunt het jaarrond zwemmen.

Groepsbungalow met een privé zwembad, sauna en jacuzzi

Vertoeft u graag midden in de natuur en zoekt u een vrij centraal gelegen groepsbungalow met een privé-zwembad, dan is deze luxe bungalow voor 18 personen wat u zoekt. Het privé-zwembad bevind zich in de afgesloten tuin en goed toeven is het ook op het grote terras met terrasmeubilair en barbecue. Onder de overkapping staat ook een heerlijke jacuzzi. Kinderen kunnen spelen op het speeltoestel en in de zandbak. De bungalow is ruim en in de grote en complete keuken is voldoende ruimte, voor het gehele gezelschap en zijn er zes slaapkamers en ook een sauna. Deze luxe bungalow ligt op het 5 sterren recreatiepark De Boshoek.