Bewust vakantievieren in eco-bungalow

Kenmerken: ,

Vakantie vieren, maar niet ten koste van het milieu? Dat kan in deze 6-persoons bungalow, voorzien van zonnepanelen en ingericht met gerecyclede materialen.

Deze aardgasvrije bungalow is gelegen op Landal Twenhaarsveld. Dit betekent dat er talloze recreatiemogelijkheden voor de deur liggen. Er is een mooi binnen- en buitenzwembad met waterattracties, een uitdagende buitenspeeltuin met een klimrek, touwbrug en hoge trappen. Wandel met de gehele familie de natuurbelevingsroute en bezoek de Tipi Tent. In deze unike outdoorlocatie organiseert het entertainment-team dagelijks leuke activiteiten. Geen zin om zelf te koken, dan kunt u terecht bij de brasserie of de snackbar. U zou bijna vergeten dat er in de omgeving ook nog van alles te ontdekken valt. Bezoek Avonturenpark Hellendoorn en het Natuurmuseum Holterberg en maak een ritje met de trein.

Bewust op vakantie!

Als u wil ervaren hoe het is om gasvrij te leven – boek dan deze aardgasvrije bungalow! Want deze 6-persoons bungalow heeft dus geen gasaansluiting. Warmte krijgt u van een warmtepomp, liggen er op het dak zonnecollectoren en is het gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat. De aardgasvrije bungalow is goed geïsoleerd, zodat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Ook heel mooi! Bij de inrichting is gebruik gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Uiteraard is de bungalow compleet en smaakvol ingericht, met een keuken, woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers en slaapt u op boxsprings.

BOEK DEZE BUNGALOW