Vakantie vieren in deze aardgasvrije-bungalow

Vakantie vieren, maar niet ten koste van het milieu? Dat kan in deze aardgasvrije bungalow, met zonnepanelen en ingericht met gerecyclede materialen.

Als u wil ervaren hoe het is om gasvrij te leven – boek dan deze aardgasvrije bungalow! Want deze 6-persoons bungalow heeft dus geen gasaansluiting. Warmte krijgt u van een warmtepomp, liggen er op het dak zonnecollectoren en is het gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat. De aardgasvrije bungalow is goed geïsoleerd, zodat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Ook heel mooi! Bij de inrichting is gebruik gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Uiteraard is de bungalow compleet en smaakvol ingericht, met een keuken, woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers en slaapt u op boxsprings.

U kunt genieten van:

  • Vrijstaande en gelijkvloers
  • U slaapt op boxsprings
  • Woonkamer met open haard

Deze aardgasvrije bungalow ligt op Landal Twenhaarsveld. Dit betekent dat er talloze recreatiemogelijkheden voor de deur liggen. Er is een binnen- en buitenzwembad met waterattracties, een uitdagende buitenspeeltuin met een klimrek, touwbrug en hoge trappen. Geen zin om zelf te koken, dan kunt u terecht bij de brasserie of de snackbar.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.