Knusse 3-persoons babybungalow in Limburg

Even er lekker tussenuit met de baby? Jonge ouders komen heerlijk tot rust met hun baby in deze 3-persoons bungalow met babyvoorzieningen op De Lommerbergen!  

Met uw baby op vakantie gaan, kan een uitdaging zijn. Daarom biedt Landal Lommerbergen jonge ouders de perfecte oplossing met deze knusse 3-persoons bungalow. Hier treft u een babykamer met o.a. een wieg, commode, aankleedkussen, en schommelstoel. Ook een babyfoon, flessenwarmer, badje, kinderstoel, wipstoeltje, kinderservies en speelgoed is voorhanden. Er is eveneens aan de veiligheid van uw kindje gedacht, want er zijn kindveilige stopcontacten. Verder is er een compleet uitgeruste keuken, badkamer met ligbad, woonkamer met houtkachel, flatscreen tv en spellendoos en een tuin met terras en terrasmeubilair. Wat een verademing!

U kunt hier genieten van:

  • Alle denkbare babybenodigdheden
  • Moderne badkamer met ligbad
  • Omheinde tuin, terras en terrasmeubilair
  • Parkeren op de centrale parkeerplaats

Landal De Lommerbergen ligt in Reuver in Limburg. In deze bosrijke omgeving kunt u lekker tot rust komen in de natuur of genieten van de recreatievoorzieningen op en rond het park. Op De Lommerbergen treft u een vernieuwd subtropisch zwemparadijs, een vernieuwd indoor speelparadijs, de Bollo Club en een avontureneiland. U kunt hier ook bowlen, een partijtje minigolf spelen of fietsen huren.

BOEK DEZE BABY BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.