Familieweekend in een sprookjeskasteel

Kenmerken: ,

Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld en kunt u slapen in een echt sprookjes kasteel met zicht op een mooie vijver.

Vakantiepark Rheezerwold is een gemoedelijk vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal. Deze natuurrijke streek leent zich uitstekend voor (lange) wandel- en fietstochten. Of wat dacht u van kanoën op de Vecht en een dagje naar Attractiepark Slagharen? Na een dagje dwalen door het Overijsselse Vechtdal of een bezoekje aan Attractiepark Slagharen, kunt u een duik nemen in het binnenzwembad. Maar ook buiten kunt u zwemmen in het verwarmd buitenzwembad met een brede waterglijbaan. Dolle pret is er ook in de speeltuinen, met de Sona Speelboog en ook het interactief sportveld is supergaaf. Heeft u een hond, ook deze is van harte welkom. Leuk om te melden: Rheezerwold heeft ook een heuse hondendouche.

Familieweekend in een sprookjeskasteel

Wat een toffe accommodatie is dit sprookjes kasteel. Dit sprookjes kasteel is een vakantiehuis dat er aan de buitenkant uitziet als een echt kasteel. Er is plek voor 10 personen en door het vele hout heeft het kasteel van binnen, een warme en knusse uitstraling. Er zijn vijf slaapkamers en slaapt u op boxspring bedden. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en alles wat u verder nodig heeft. Goed toeven is het ook op het overdekt terras met een loungeset of in de grote hangmat. Bovendien ligt dit prachtig kasteel op het mooiste plekje van Vakantiepark Rheezerwold, met uitzicht op een (omheinde) vijver. Oftewel, zoekt u een bijzondere accommodatie voor het familieweekend, dan is dit kasteel een aanrader.

BOEK DEZE BUNGALOW