Familieweekend in een sprookjeskasteel

Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld en kunt u slapen in een echt sprookjes kasteel met zicht op een mooie vijver.

Wat een toffe accommodatie is dit sprookjes kasteel. Dit sprookjes kasteel is een vakantiehuis dat er aan de buitenkant uitziet als een echt kasteel. Er is plek voor 10 personen en door het vele hout heeft het kasteel van binnen, een warme en knusse uitstraling. Er zijn vijf slaapkamers en slaapt u op boxspring bedden. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en alles wat u verder nodig heeft. Goed toeven is het ook op het overdekt terras met een loungeset of in de grote hangmat. Bovendien ligt dit prachtig kasteel op het mooiste plekje van Vakantiepark Rheezerwold, met uitzicht op een (omheinde) vijver. Oftewel, zoekt u een bijzondere accommodatie voor het familieweekend, dan is dit kasteel een aanrader.

U kunt genieten van:

  • Gelijkvloers en vrijstaand
  • U slaapt op boxspring bedden
  • Terras met loungeset, hangmat en buiten BBQ

Vakantiepark Rheezerwold is een gemoedelijk vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal. Deze natuurrijke streek leent zich uitstekend voor (lange) wandel- en fietstochten. Na een dagje dwalen door het Overijsselse Vechtdal, kunt u een duik nemen in het binnen- of buitenzwembad met een brede waterglijbaan. Dolle pret is er ook in de speeltuinen, met de Sona Speelboog en ook het interactief sportveld is supergaaf.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.