Tip! Deze themabungalows op Mölke zijn super

Deze kinderbungalows op vakantiepark Mölke zijn super! Niet alleen zijn ze speciaal ingericht voor jonge gezinnen, elke bungalow heeft ook een uniek thema.

De kinderbungalows zijn gaaf en origineel en heeft u keuze uit vier thema’s. Zo is er een kinderbungalow met het thema ‘voetbal’ waar de woonkamer omgetoverd is tot een voetbalveld met lijnen en stippen. In de bungalow met het thema ‘boerderij’ slapen kinderen in een mini boomhut en heeft de huiskamer een wandvullend behang van een dier. De bungalow met het thema ‘kasteel’ heeft verkleedkleren, zodat kinderen zich kunnen verkleden als prinsessen en ridders. Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een bungalow in het thema water en natuur.

U kunt genieten van:

  • Gethematiseerde bungalows

Bovendien beschikt vakantiepark Mölke ook over tal van parkvoorzieningen. Zo is er een restaurant met bowlingbanen, een indoorspeeltuin en een binnenzwembad. Ook een animatieteam ontbreekt niet!  Oftewel, het perfecte vakantiepark voor een avontuurlijke en comfortabele familievakantie.

BOEK HIER EEN VAN DE KINDERBUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.