Kinderbungalows met een uniek thema

Kenmerken: ,

Wow …deze kinderbungalows op vakantiepark Mölke zijn super! Niet alleen zijn ze speciaal ingericht voor jonge gezinnen, elke bungalow heeft ook een uniek thema.

Wow …deze kinderbungalows op vakantiepark Mölke zijn supergaaf! Niet alleen zijn ze speciaal ingericht voor jonge gezinnen elke kinderbungalow heeft ook een uniek thema. Waar kiezen uw kinderen voor? Voor de ‘voetbal’, de ‘boerderij’ of de ‘kasteel kinderbungalow? Bovendien beschikt dit kindvriendelijk vakantiepark ook over tal van voorzieningen. Zo is er een restaurant met bowlingbanen, een indoorspeeltuin, een binnenzwembad en kunt u fluisterboten huren. Ook een animatieteam ontbreekt niet!  Oftewel, het perfecte vakantiepark voor een avontuurlijke en comfortabele familievakantie.

Perfect voor een familievakantie

De kinderbungalows zijn gloednieuw en heeft u keuze uit drie thema’s. Er is een kinderbungalow met het thema ‘voetbal’ waar de woonkamer omgetoverd is tot een voetbalveld met lijnen en stippen. In de bungalow met het thema ‘boerderij’ slapen kinderen in een mini boomhut en heeft de huiskamer een wandvullend behang van een dier. De bungalow met het thema ‘kasteel’ heeft verkleedkleren, zodat kinderen zich kunnen verkleden als prinsessen en ridders. De kinderbungalows met het thema ‘kasteel’ en ‘boerderij’ hebben ook een variant voor baby’s. Deze zijn ook gethematiseerd en voorzien van een ingerichte babykamer met ledikantje, commode, badje en box.

BOEK DEZE BUNGALOW