Wow … dit penthouse met bubbelbad en wintertuin is super

Op zoek naar een luxe relax adresje, boek dan het Penthouse op Waterparc Veluwemeer. Met een bubbelbad op het dakterras, privé-sauna en wintertuin.

Dit penthouse is het luxe buitenbeentje op Landal Waterparc Veluwemeer. Hier verblijft u in alle rust, is uw privacy gewaarborgd en krijgt u vanaf uw terras een schitterend uitzicht over het Veluwemeer! De moderne vormgeving en de luxe voorzieningen staan garant voor een ontspannen verblijf. Er is een ruime woonkamer met zithoek en een luxe open keuken. In de slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden, die bij aankomst zijn opgemaakt. Maar de absolute blikvanger van dit luxe penthouse is zonder meer het dakterras! Hier komt u compleet in een relaxte stemming, tijdens een momentje voor uzelf in de privé-sauna en in de buiten-bubbelbad.

U kunt genieten van:

  • Rituals doucheset
  • Ligbad, zonnebank en sauna
  • Vanaf het terras uitzicht op het Veluwemeer
  • U kunt het jaarrond gebruik maken van de bubbelbad

Natuurlijk mag u als gast gebruik maken van de vele voorzieningen van Waterparc Veluwemeer. Zo is er een binnenzwembad, een midgetgolfbaan en kunt u dineren in één van de restaurants. Huur een boot huren en vaar het Veluwemeer op.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.