Penthouse op Waterparc Veluwemeer

Kenmerken: ,

Luxe bungalow op Waterparc Veluwemeer met Jacuzzi
Sauna in een bungalow op Waterparc Veluwemeer
Woonkamer van een bungalow op Waterparc Veluwemeer
 
Als u op zoek bent naar een super de luxe relax adresje, boek dan het Penthouse op Waterparc Veluwemeer. Met jacuzzi op het dakterras, privé-sauna en wintertuin.

Dit penthouse is voorzien van lekker veel luxe extra’s zoals het afgeschermd dakterras, Nespresso koffiezetapparaat en luxe inrichting. Maar de absolute blikvanger van dit luxe penthouse is zonder meer het dakterras! Het dakterras is volledig afgeschermd, zodat uw privacy gewaarborgd is. Daarnaast biedt het dakterras een schitterend uitzicht over het Veluwemeer en kan u heerlijk ontspannen in de jacuzzi en Finse sauna. Landal Waterparc Veluwemeer ligt aan het Veluwemeer en beschikt onder andere over een eigen jachthaven, binnenzwembad, supermarkt, restaurant, bootverhuur en zeilschool.

Geniet in de jacuzzi aan het Veluwemeer

In dit luxe appartement voor 6 personen zal het u aan niets ontbreken. De moderne vormgeving en de luxe voorzieningen staan garant voor een ontspannen verblijf. Er is een ruime woonkamer met zithoek en een open keuken, die voorzien is van moderne keukenapparatuur, waaronder een inductiekookplaat en Nespresso koffiezetapparaat. In de slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden, die bij aankomst opgemaakt zijn. U komt helemaal in een relaxte stemming tijdens een momentje voor uzelf in de privé-sauna en in de jacuzzi op het dakterras (overdekt en het gehele jaar te gebruiken)

BOEK DEZE BUNGALOW