Penthouse op Waterparc Veluwemeer

Kenmerken: ,

Woonkamer van een bungalow op Waterparc Veluwemeer
Sauna in een bungalow op Waterparc Veluwemeer
Luxe bungalow op Waterparc Veluwemeer met Jacuzzi
Als u op zoek bent naar een super-de-luxe relax adresje, boek dan het Penthouse op Waterparc Veluwemeer. Met jacuzzi op het dakterras, privé-sauna en wintertuin.

Dit penthouse is een luxe buitenbeentje op Landal Waterparc Veluwemeer. Hier verblijft u in alle rust, is uw privacy gewaarborgd en krijgt u vanaf uw terras een schitterend uitzicht over het Veluwemeer! Natuurlijk mag u als gast gebruik maken van de vele voorzieningen van Waterparc Veluwemeer. Zwemmen in het binnenzwembad, is er een midgetgolfbaan en kunt u dineren in één van de restaurants, direct aan het Veluwemeer. Maar ook een boot huren om het Veluwemeer op te varen is mogelijk. Of wat dacht u van een wandeling of een bezoekje aan het Dolfinarium in Harderwijk? U kunt hier alle kanten op!

Bubbelen aan het Veluwemeer

In dit luxe appartement voor 6 personen zal het u aan niets ontbreken! De moderne vormgeving en de luxe voorzieningen staan garant voor een ontspannen verblijf. Er is een ruime woonkamer met zithoek en een open keuken, die voorzien is van moderne keukenapparatuur, waaronder een inductiekookplaat en een Nespresso koffiezetapparaat. In de slaapkamers staan comfortabele boxspringbedden, die bij aankomst zijn opgemaakt. Maar de absolute blikvanger van dit luxe penthouse is zonder meer het dakterras! Hier komt u compleet in een relaxte stemming, tijdens een momentje voor uzelf in de privé-sauna en in de buiten-jacuzzi. Die overdekt is en het jaarrond te gebruiken is!

BOEK DEZE BUNGALOW