Ranger House op Landal Hochwald

Kenmerken: ,

Dit Ranger House is een paradijs voor natuurliefhebbers, want het ligt afgezonderd aan de rand van het bos. De inrichting is smaakvol met veel hout en natuurlijke elementen.

Landal Hochwald biedt het jaarrond vakantiepret! Regen of zon, het overdekte zwembad staat garant voor uren waterpret met het hele gezin. Ook leuk, daag uw kinderen uit voor een partijtje Adventure Golf op de nieuwe 18-holes-baan. Voor wie durft, kan ook terecht in het klimpark! Natuurlijk is daar ook nog de schitterende omgeving van de Hunsrück: ideaal om te wandelen en te fietsen. Of wat dacht u van een middagje bowling en ook een speeltuin en animatie ontbreken niet op dit geliefd en goed gewaardeerd Landal park! Smullen en nagenieten kan op het zonneterras van het parkrestaurant.

Geniet van een echte natuur-gevoel

Na een actief dagje op Landal Hochwald is het rustig ‘thuiskomen’ in uw eigen knusse Ranger House. Want dit nieuw Ranger House is een paradijs voor natuurliefhebbers, want het ligt wat afgezonderd aan de rand van het bos en dus is uw privacy gewaarborgd. Ideaal! Bij binnenkomst omarmd het Ranger House u als een warme deken, door de smaakvolle en warme inrichting, met veel hout en natuurlijke elementen. Ook aan luxe geen gebrek! Zo is er een grote keuken met een kookeiland en inductiekookplaat, boxspringbedden en een houten terras met vuurplaats. Zoekt u wat bijzonders dan is dit Ranger House, wat plek biedt aan 6-personen een uitstekende keuze!

BOEK DEZE BUNGALOW