Deze villa met buiten-bubbelbad is écht top!

Na een dagje dwalen over de Utrechtse heuvelrug, kunt u bubbelen in de buiten-bubbelbad, die u het jaarrond kunt gebruiken.

Wat is dit een top adresje! Alles klopt! Na een dagje zwemmen en dwalen door de natuur, kunt u heerlijk ontspannen in deze villa, met een trendy en eigentijdse inrichting. De villa is boekbaar voor 4 en 6-personen en is gelijkvloers! Slapen doet u op boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt. Verder beschikt de villa over een luxe en open keuken, met een Quooker en wokbrander, een woonkamer, met tv en een gashaard. Super-de-luxe is ook de aparte wellness ruimte met sauna! Door de grote glazen ramen, krijgt u bovendien een heerlijk binnen-buitengevoel en ook het terras is een fijn plekje! Maar het absolute hoogtepunt van de villa is de buiten-bubbelbad, die u het jaarrond kunt gebruiken. Heerlijk!

U kunt genieten van:

  • Luxueus interieur
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Ligbad, douche en sauna
  • Buiten bubbelbad die het jaarrond kunt gebruiken

De villa ligt op de Utrechtse heuvelrug, ideaal voor natuurliefhebbers en de wandel- en fietsroutes starten vanaf uw voordeur! Heeft u kinderen of wilt u zwemmen, de trendy villa is gelegen op Landal Amerongse Berg. U kunt dus als gast ook gebruik maken van de parkvoorzieningen. Zo is er een binnenzwembad, een indoorspeeltuin, een multifunctioneel speelveld en ook horeca is aanwezig

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.