Watervilla met buiten-bubbelbad en met uitzicht op het water

Zeilen en varen over het IJsselmeer. Daarna is het heerlijk thuiskomen in deze luxe watervilla’s met buiten-bubbelbad.

EuroParcs IJsselmeer is een zalig vakantieadresje voor watersportliefhebbers. Zeilen en (kite)surfen of huur een sloep en vaar het IJsselmeer op. Bij mooi weer is het zandstrand de perfecte plek om te ontspannen! Maar ook de luxe watervilla’s met buiten-bubbelbad zijn perfect om te relaxen. De watervilla beschikt over een moderne inrichting. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water. De keuken is compleet uitgerust en ook de badkamer en slaapkamers zijn uitstekend. Maar het mooiste plekje van de watervilla is toch wel de tuin met buiten-bubbelbad en het overdekte terras met tuinmeubilair en ligstoelen.

U kunt hier genieten van:

  • Een eigen vlonder aan de waterkant
  • Directe vaarverbinding met het Vliet
  • Bij de villa kunt u 2 auto’s parkeren
  • Compleet en luxe uitgevoerde watervilla
  • Buiten-bubbelbad dat u het jaarrond kunt gebruiken

Kiest u graag voor de combinatie water én vermaak, dan is EuroParcs IJsselmeer perfect! Een dagje naar het stad Medemblik en ga varen op de wateren rondom het vakantiepark. Kinderen kunnen naar hartenlust zwemmen in het binnenzwembad. Nadien is het heerlijk thuiskomen in de luxe watervilla’s met buiten-bubbelbad.

BOEK HIER DE 8-PERSOONS WATERVILLA

BOEK HIER DE 6-PERSOONS WATERVILLA

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.