Bungalowpark IJsselmeer

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark IJsselmeer de perfecte keuze! Maak uitstapjes naar de oude VOC-stad Medemblik, ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het binnenzwembad.

 • Bezoek Kasteel Radboud van Floris V in Medemblik
 • Relaxen op een mooi en schoon aangrenzend zandstrand
 • Veel watersportmogelijkheden: surfen, zeilen en vissen

Boek Bungalowpark IJsselmeer direct bij EuroParcs:

Bungalowpark IJsselmeer

Bungalowpark IJsselmeer is door de ligging aan het IJsselmeer en de vele voorzieningen, het perfecte vakantiepark voor een vakantie vol waterpret. Surfen, zwemmen, zonnebaden en vissen, het kan allemaal op en rondom het IJsselmeer. Maar het is ook absoluut een aanrader om een kijkje te nemen in de oude VOC-stad Medemblik. Oude panden en smalle straatjes brengen u even terug in de tijd. Bezoek ook kasteel ‘Radboud’ met een mooie ridderzaal.

Wat is er te doen op Bungalowpark IJsselmeer?

Bungalowpark IJsselmeer is een echt familiepark! Dankzij de verschillende parkvoorzieningen en activiteiten is er elke dag wat te doen en te beleven. Neem een duik in het binnenzwembad en suis van de razend snelle waterglijbaan. Terwijl de allerkleinste gasten veilig spetteren in het kinderbadje. Bij mooi weer is ook het zandstrand aan het IJsselmeer een prima keuze. Lekker languit op een dekentje en een goed boek lezen terwijl uw kinderen spelen in het zand.

Bungalowpark IJsselmeer ligt tegenover het IJsselmeer en aan het water van de Vliet. Een kano- of boottocht mag dus niet ontbreken! Ga langs bij de receptie voor de leukste tips en huur een kano of boot en verken de omgeving vanaf het water. Het is zelfs mogelijk om vanuit uw boot een hengel uit te werpen. Karpers, snoekbaarzen en brasem worden hier gevangen. Niet voor niets is bungalowpark IJsselmeer zeer geliefd bij vissers! Bezoek met uw kinderen de speeltuin, daag uw kinderen uit op een van de sportvelden en ook het animatieteam is van de partij.

Voor een maaltijd of een drankje kunt u terecht in de brasserie van bungalowpark IJsselmeer. Bij mooi weer is ook het terras geopend. Maar zelf uw maaltijd koken is natuurlijk ook mogelijk. U verblijft in ruime bungalows die gelegen zijn aan het water en beschikken alle bungalows over een eigen aanlegsteiger. Kortom, bungalowpark IJsselmeer is een fijn familiepark dat jong en oud veel te bieden heeft.

Bungalowpark IJsselmeer is overgenomen door EuroParcs. Door deze overnamen is ook de naam van Bungalowpark IJsselmeer aangepast naar Bungalowpark Zuiderzee.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Binnenzwembad met kinderbad
 • Zandstrand aan het IJsselmeer

Horeca

 • Restaurant met terras

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fiets-/kanoverhuur
 • Tennisbaan
 • Speeltuin
 • Recreatieteam (vakantie)
 • Vismogelijkheden
 • Voetbalkooi
 • Zandstrand aan het IJsselmeer

Plattegrond Bungalowpark IJsselmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Bungalowpark IJsselmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Bungalowpark IJsselmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Bungalowpark IJsselmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bungalowpark IJsselmeer

Aanbiedingen

Beleef de kerst samen bij EuroParcs

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Tijdens de kerstvakantie zijn de vakantieparken van Europarcs, dan ook helemaal ingericht in kerstsfeer,…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.