Wellness bungalow op Orveltermarke

Kenmerken: ,

 
Laat de nostalgie zegevieren in het sfeervolle Drenthe. Geniet van dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan, de mooie bossen én van de wellness voorzieningen in uw bungalow.

De wellness bungalow ligt op Landal Orveltermarke, vlak bij museumdorp Orvelte in Drenthe. Het park beschikt over een overdekt zwembad met leuke waterattracties voor de kinderen. Uniek op dit park is het mooie natuurbad. De kinderen raken ook helemaal in vervoering van de binnen- en buitenspeeltuin met airtrampoline. Of speel samen een partijtje midgetgolf. Trek ook de omgeving in. U kunt hier de mooiste wandelingen en fietstochten maken. Herontdek oude ambachten in Orvelte met een bezoek aan de kaasmakerij, de klompenmakerij of de houtzagerij.

Wellness bungalow voor 4 of 6 personen op Orveltermarke

Tijdens uw verblijf in deze luxe wellness bungalow krijgt u eindelijk weer eens de kans om tot uzelf te komen en samen met uw gezin te genieten van al het goede van het leven. Aan comfort en luxe is hier geen gebrek. Strijk neer in de moderne woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en openhaard. Er is ook een keuken met moderne keukenapparatuur, zoals een afwasmachine en Senseo koffiezetapparaat. De boxspringbedden in de 3 slaapkamers staan garant voor een uitstekende nachtrust. Er zijn 2 badkamers, waarvan 1 met een douche en de andere met een rond bubbelbad en een sauna.

Deze wellness bungalow is boekbaar voor zowel 4-personen als voor 6-personen.

BOEK DEZE BUNGALOW