Wellness bungalow op Orveltermarke

Kenmerken: ,

Laat de nostalgie zegevieren in het sfeervolle Drenthe. Geniet van dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan, de mooie bossen én van de wellness voorzieningen in uw bungalow.

Prive-wellness voorzieningen combineren met vakantiepark plezier? Dan kunnen we deze wellness bungalow op Landal Orveltermarke aanraden. Zo beschikt Orveltermarke over een overdekt zwembad met leuke waterattracties en ook het natuurbad, staat garant voor heel wat uurtjes pret! De kinderen raken ook helemaal in vervoering van het avontureneiland, de waterspeelplaats en het natuurbelevingspad. Of speel samen een partijtje midgetgolf. Trek ook de omgeving in! U kunt hier de mooiste wandelingen en fietstochten maken. Herontdek oude ambachten in het museum dorpje Orvelte.

Wellness bungalow voor 4 of 6 personen

Tijdens uw verblijf in deze luxe wellness bungalow krijgt u de kans om tot uzelf te komen en samen met uw gezin te genieten van al het goede van het leven. Aan comfort en luxe is geen gebrek. Strijk neer in de moderne woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en open haard. De keuken is compleet ingericht en slaapt u op boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt! Maar het absolute hoogte punt van de wellness bungalow is de badkamer met een heerlijk rond bubbelbad, een massagedouche, een ruime sauna en een zonnebank! Daarnaast is nog een badkamer met douchecabine. Deze wellness bungalow is boekbaar voor zowel 4-personen als voor 6-personen.

BOEK DEZE BUNGALOW