Wellness groepsvilla met privé-zwembad en sauna

Met de hele familie of met vrienden genieten van een welverdiende vakantie? Wat dacht u dan van deze 8-persoons wellness villa met binnenzwembad in Arcen?

U wilt graag samen vakantie vieren, maar wel genieten van voldoende ruimte, privacy en luxe wellness? Dan bent u bij deze wellness zwembadvilla aan het juiste adres. De villa ligt op Roompot Resort Arcen! Tot de troeven van deze villa behoort eerst en vooral het privé binnenzwembad (28 ºC) van 9 m x 3,5 m in het souterrain. Andere highlights van deze villa zijn de combi sauna en het bubbelbad met water van 37 ºC. Relax in de ruime woonkamer met flatscreen-tv of in de tuin met terras en terrasmeubilair.

U kunt genieten van:

  • Een eigen binnenzwembad in het souterrain
  • Wellness: combi sauna, sun shower en bubbelbad
  • 4 slaapkamers met badkamer en flatscreen-tv
  • Tuin met terras en tuinmeubilair en dakterras
  • Vakantiepark met veel recreatievoorzieningen

Nadat u in uw villa helemaal in de vakantiestemming bent gekomen, is het tijd om het park en Noord-Limburg te ontdekken. Het overdekt zwembad, de Kids Club en indoor speeltuin behoren tot de toppers van Roompot Resort Arcen. Hoogtepunten in de omgeving zijn o.a.: Nationaal Park De Maasduinen, de Hertog Jan Brouwerij, de Kasteeltuinen van Arcen en Thermaalbad Arcen.

BOEK DEZE WELLNESS GROEPSVILLA MET ZWEMBAD

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.