Geniet van een heerlijk buitengevoel

Kenmerken: ,

Hier wordt het fijne buitengevoel gecombineerd met luxe en comfort; de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Zoekt u een bijzonder adresje midden tussen de bomen en midden in de natuur – dan zijn deze woodlodges op Landal Warsberg en Landal Wirfttal perfect! Hier geniet u in alle rust van de natuur en kunt u ook gebruik maken van alle voorzieningen van het vakantiepark. Ideaal voor gezinnen! Terwijl u voor uw woodlodges een boek leest kunnen uw kinderen spelen en zwemmen. Want zowel Landal Warsberg als Landal Wirfttal beschikken over tal van voorzieningen. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Ontdek de leuke stadjes om u heen en smul van de Duitse lekkernijen.

Luxe kamperen in deze woodlodge

De woodlodges zijn helemaal vervaardigd uit hout, hierdoor krijgt de woodlodge een mooie en knusse uitstraling. Verder zijn de woodlodges niet heel ruim – slechts 20 m². U moet het zien als luxe kamperen! De woodlodge is geschikt voor 4-personen en heeft alles wat u nodig heeft. Vier slaapplekken, een douchecabine, toilet, een keukentje met kooppit (2-pits), een eettafel met stoelen, zithoek met tv en een elektrische verwarming, voor de koudere dagen. Buiten beschikt u over een terras waar een picknicktafel voor u klaar staat. Het terras is deels overdekt met een luifeldoek tegen de zon. De woodlodge is rookvrij en mag u maximaal één auto parkeren bij de accommodatie.

BOEK DEZE BUNGALOW