Geniet van het échte buitengevoel in deze woodlodges

Hier wordt het fijne buitengevoel gecombineerd met luxe en comfort; de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Zoekt u een bijzonder adresje midden tussen de bomen en midden in de natuur – dan zijn deze woodlodges op Landal Warsberg en Landal Wirfttal perfect! De woodlodges zijn helemaal vervaardigd uit hout, hierdoor krijgt de woodlodge een mooie en knusse uitstraling. Verder zijn de woodlodges niet heel ruim – slechts 20 m². U moet het zien als luxe kamperen! De woodlodge is geschikt voor 4-personen en heeft alles wat u nodig heeft. Vier slaapplekken, een douchecabine, toilet, een keukentje met kooppit (2-pits), een eettafel met stoelen, zithoek met tv en een elektrische verwarming. Buiten beschikt u over een terras waar een picknicktafel voor u klaar staat. Het terras is deels overdekt met een luifeldoek tegen de zon.

U kunt genieten van:

  • Rust en ruimte
  • Genieten midden in de natuur

U geniet niet alleen in alle rust van de natuur, u kunt ook gebruik maken van alle voorzieningen van de vakantieparken. Want zowel Landal Warsberg alsook Landal Wirfttal beschikken over tal van voorzieningen. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Ontdek de leuke stadjes om u heen en smul van de Duitse lekkernijen.

BOEK HIER DE WOODLODGE BIJ WARSBERG

BOEK HIER DE WOODLODGE BIJ WIRFTTAL

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.