Black Friday vakantie deals

Het kan u niet ontgaan zijn, maar op vrijdag 25 november 2022 is het Black Friday. Dit koopjesfeest is ontstaan in Amerika en is in de loopt der jaren overgewaaid naar Nederland. Nagenoeg alle (web)winkels spelen in op Black Friday en ook bij diverse vakantiepark-ketens is Black Friday niet on op gemerkt gebleven. We hebben alle Black Friday vakantiepark-deals in één overzicht geplaatst, zodat u direct kunt kijken of er voor u een goede Black Friday deal bij zit. Het is wel goed om te melden dat er deals bij zijn, die al eerder dan deze vrijdag actief zijn. Wees er snel bij, want weg is weg!

Naast Black Friday is er ook Cyber Monday. Cyber Monday vindt plaats op de maandag direct na Black Friday. Ook op deze dag hebben veel webshops (hoge) kortingen.

Black Friday vakantiepark deals 2022

Black Friday aanbiedingen bij Center Parcs

Ook bij Center Parcs is het Black Friday! U boekt tot en met maandag 28/11/22 een verblijf in de periode van 2/12/22 t/m 20/03/23 inclusief de kerstvakantie en voorjaarsvakantie nu extra voordelig. Dus pak deze kans!

Info & Boeken

Tip! Black Friday actie bij Europarcs

Profiteer van de allerbeste deals van het jaar tijdens Black Friday bij EuroParcs. Van 22/11 t/m 28/2022 boekt u elke dag een andere deal. Maar wacht wel niet te lang met boeken, want de volgende dag is uw deal weg!

Info & Boeken

De geschiedenis van Black Friday

Black Friday is ontstaan in Amerika en valt op de vierde vrijdag in november. Maar waar nu de naam  oorspronkelijk vandaan komt, daar zijn diverse theorieën over. Zo wordt de naam gelinkt aan de goudcrash in september 1869. De dag waarop de grote samenzwering van twee grote Wallstreet-financiers uitlekte. Een andere theorie is dat de naam komt uit de Amerikaanse stad Philadelphia, om te verwijzen naar de enorme verkeerschaos in de stad rond Thanksgiving. Wilt u meer weten over het ontstaan van Black Friday, dan verwijzen wij u naar de wiki-pagina van Black Friday

Of de bovenstaande theorie juist is of niet, maakt tegenwoordig niets meer uit. Black Friday staat nu bekent als dé dag waarop (web) winkels fijne deals weggeven, waardoor u lekker voordelig u sint- en/of kerstinkopen kunt doen, of voordelig een goed weekendje weg kunt score.

Meer goede deals? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele last minute bungalows? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, u hoeft dan geen enkele last minute te missen! Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 12 pagina.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.