Bungalow Race. Cottages met hoge kortingen

Wegens het grote succes van vorig jaar presenteert Center Parcs dit jaar wederom de Bungalow Race. Met deze speciale actie van Center Parcs kunnen bezoekers 10 dagen lang kiezen uit 1000 cottages vanaf €17,-p.p.p.n*. Interesse? De Bungalow Race loopt tot 6 maart 2024 en is zeer populair! Heeft u een fijne cottage gezien? Boek dan snel, voordat uw cottage weg is en u moet wachten tot de volgende dag.

Goed om te weten! Tijdens de Bungalow Race kunt u een verblijf boeken met aankomst 26 februari t/m 6 juli en 1 t/m 30 september 2024.

Center Parcs: Bungalow Race. Op=OP!

Kanspakkers opgelet! De Bungalow Race is er weer. Boek t/m 6 maart 2024 extra voordelig uw verblijf! Cottages zijn boekbaar vanaf €17,- p.p.p.n. De prijs is gebaseerd op 4-personen en 4 nachten. Vanaf €272,- per cottage incl. verplichten kosten!

Info & Boeken

Ideaal als budgetvakantie!

Altijd al naar Center Parcs gewild? Dan is dit uw kans, want tijdens deze Bungalow Race kunt u voor extreem lage prijzen een cottage boeken. Ideaal! Heeft u een cottage gescoord tijdens de Bungalow Race, dan mag u natuurlijk als gast gratis en onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad, kunnen kinderen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin en dansen en lachen met Orry en zijn vrienden. Of wat dacht u van wandelen in de prachtige natuur rondom de parken om daarna na te genieten in uw cottage? Heerlijk!

bungalow race

De Bungalow Race actievoorwaarden

Tijdens de race heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages. Die boekbaar zijn voor een week-, weekend- en midweek. Wel gelden er een aantal spelregels: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. Elke dag is er een beperkt aantal cottages beschikbaar. De prijs geldt bij volle bezetting. Vanaf €272 per verblijf (vanaf €17 p.p.p.n.) inclusief verplichte kosten is gebaseerd op een Comfort cottage, 4 personen en 4 nachten op Limburgse Peel met aankomst 26 februari, 18 maart, 15 april en 22 april 2024 of Les Ardennes (B) met aankomst 15 april 2024.

Meer Bungalow Race acties? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele last minutes en acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele last minute te missen! Wilt u direct weg bekijk dan onze top 12 pagina.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.