Bungalow Race. Cottages met hoge kortingen

Wegens het grote succes van vorig jaar presenteert Center Parcs dit jaar wederom de Bungalow Race. Met deze speciale actie van Center Parcs kunnen bezoekers 10 dagen lang kiezen uit 1000 cottages vanaf €15,-p.p.p.n*. Interesse? De Bungalow Race loopt tot 24 februari 2022 en is zeer populair! Heeft u een fijne cottage gezien? Boek dan snel, voordat uw cottage weg is en u moet wachten tot de volgende dag.

Goed om te weten! Boeken t/m donderdag 24 februari 2022 extra voordelig uw verblijf met aankomst van 4 maart t/m 4 juli 2022.

Ideaal als budgetvakantie!

Altijd al naar Center Parcs gewild? Dan is dit uw kans, want tijdens deze Bungalow Race kunt u voor extreem lage prijzen een cottage boeken. Ideaal! Heeft u een cottage gescoord tijdens de Bungalow Race, dan mag u natuurlijk als gast gratis en onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad, kunnen kinderen ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin en dansen en lachen met Orry en zijn vrienden. Of wat dacht u van wandelen in de prachtige natuur rondom de parken om daarna na te genieten in uw cottage? Heerlijk!

bungalow race

De Bungalow Race actievoorwaarden

Tijdens de race heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages. Die boekbaar zijn voor een week-, weekend- en midweek. Wel gelden er een aantal spelregels: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. Elke dag is er een beperkt aantal cottages beschikbaar. De prijs geldt bij volle bezetting. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de huur van een 4-persoons huisje voor 4 nachten (midweek) (€15 p.p.p.n): 4 personen x €15 p.p.p.n. x 4 nachten = €240 kost voor een midweek (inclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€9,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen).

Vanaf €15 p.p.p.n. (vanaf €240 per accommodatie) inclusief verplichte kosten is gebaseerd op een Comfort cottage, 4 personen en 4 nachten op Port Zelande met aankomst 7 maart of Limburgse Peel met aankomst 14 maart 2022.

Meer Bungalow Race acties? Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele last minutes en acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele last minute te missen! Wilt u direct weg bekijk dan onze top 12 pagina.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.