Bungalow Race. Cottages met hoge kortingen

Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs

Wegens het grote succes van vorig jaar presenteert Center Parcs dit jaar wederom de Bungalow Race. Met deze speciale actie van Center Parcs kunnen bezoekers 10 dagen lang kiezen uit 1000 cottages vanaf €12,-pppn*. (v.a. €192 per cottage) inclusief verplichte kosten. De Bungalow Race is geldig t/m 2 november en is zeer populair! Heeft u een fijne cottage gezien? Boek dan snel, voordat uw cottage weg is en u moet wachten tot de volgende dag.

Ideaal als budgetvakantie!

Altijd al naar Center Parcs gewild? Dan is dit uw kans, want tijdens deze Bungalow Race kan u voor extreem lage prijzen een cottage boeken. Tijdens uw verblijf dat u boekt tijdens de Bungalow Race, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de Center Parcs parken. Dus, dolle waterpret in het subtropisch zwembad, lekker tafelen in de Market Dome, wandelen in de prachtige natuur rondom de parken en meedoen met de vele activiteiten.

Interesse? Kijk dan op de speciale Bungalow Race actiepagina van Center Parcs. Boek snel en voordelig een fijne cottage.

Center Parcs: Bungalow Race. Op=OP!

Center Parcs heeft weer de Bungalow Race! Als u naar Center Parcs wil voor een fijn prijsje - profiteer dan van deze actie. Deze actie is actief t/m 2 november. Cottages zijn boekbaar vanaf €12 p.p.p.n (v.a. €192 per cottage) incl. verplichte kosten.

Info & boeken
 

De actievoorwaarden

bungalow raceTijdens deze actie heeft u keuze uit een ruim assortiment comfortabele cottages. Die boekbaar zijn voor een week-, weekend- en midweek en in de maanden: november, december, januari, februari en maart. Wel gelden er een aantal spelregels: het is een online actie, boeken kan alleen via internet. Elke dag is er een beperkt aantal cottages beschikbaar.

De prijs geldt bij volle bezetting. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de huur van een 4-persoons huisje voor 4 nachten (midweek) (€ 12 p.p.p.n): 4 personen x € 12 p.p.p.n. x 4 nachten = € 192 kost voor een midweek (inclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.).

Interesse? Kijk dan op de speciale Bungalow Race actiepagina van Center Parcs. Boek snel en voordelig een fijne cottage.

Blijf op de hoogte van alle Center Parcs acties

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele kortingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele korting bij Center Parcs te missen!