Hondenbungalow nabij de Sallandse Heuvelrug

Gaat u graag op avontuur met uw trouwe viervoeter, boek dan een hondenbungalow van Landal Twenhaarsveld! Duik samen de natuur van de Sallandse Heuvelrug in!

Natuur- en hondenliefhebbers kunnen op Landal Twenhaarsveld deze passies combineren. Uw hond is hier van harte welkom! Met hart voor dieren zijn er praktische 2- en 6-persoons hondenbungalows gerealiseerd met een omheinde tuin, bench, hondenmand en voer- en drinkbak. Het vakantiepark is op nog meer fronten hondvriendelijk; er is een hondenzwemplaats, parcours, wandelroutes, losloopgebied en hondendouche. Het restaurant biedt een hondenmenu aan en in de parkshop treft u hondenartikelen. Naast alle gemakken voor uw hond, is de bungalow compleet ingericht met een fijne keuken, living met flatscreen-tv en houtkachel, goede sanitaire voorzieningen en comfortabele slaapkamers.

U kunt hier genieten van:

  • Bungalow met hondenbench en -mand
  • Een volledig omheinde tuin met tuinmeubilair
  • Hondenzwemplaats en hondendouche op het vakantiepark
  • Binnenzwembad met kinderglijbaan en peuterbad
  • Ligging aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug
  • Meer informatie over de speciale → voorzieningen voor de hond


Houdt u ervan om de natuur in te trekken? Dan zit u op Landal Twenhaarsveld in Holten in Overijssel helemaal goed. Ontdek de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Beklim hier onder meer de Holterberg. Op het Landal park is een overdekt zwembad en naast het vakantiepark is een buitenzwembad (tegen betaling). Verder zijn er talloze sport- en spelfaciliteiten, een waterspeelplaats, fietsverhuur en restaurant.

BOEK DE 2-PERS. HONDENBUNGALOW

BOEK DE 6-PERS. HONDENBUNGALOW

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.