Overnachten bij de Efteling

Vakantieparken nabij de Efteling

Een dag Efteling is één van de populairste dagjes uit in Nederland. Maar waarom één dag? Rondom dit attractiepark liggen voldoende vakantieparken, voor een paar dagen Efteling pret. Geen lange autorit en geen stress, maar lekker rustig ontbijten voordat u als één van de eerste gasten de Efteling betreedt. Na een dagje Efteling, is een frisse duik in het zwembad heerlijk. Ondertussen verheugen de kinderen zich op nog een dagje vol sprookjesachtige avonturen. Bekijk de selectie van ‘vakantieparken nabij de Efteling’.

Efteling Loonsche Land: Gloednieuw park!

Efteling Loonsche Land is een gloednieuw vakantiepark op wandelafstand van de Efteling. Kenmerkend voor Loonsche Land is het rustig en groen karakter. Het vakantiepark grenst namelijk aan een natuurgebied, waardoor u prima kunt wandelen. Ideaal om na een druk en actief dagje tot rust te komen. Heerlijk! U verblijft in bijzondere accommodaties, die uiteraard in Efteling stijl zijn ingericht. Dit gloednieuw park beschikt over nagenoeg geen voorzieningen. Maar met gratis toegang tot de Efteling, lijkt ons dat geen probleem.

Overnachten nabij de Efteling: Droomgaard

Recreatiepark Droomgaard ligt in Kaatsheuvel, midden in de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen. Maar naast natuur heeft Droomgaard nog veel meer te bieden! Zo is er een zwemparadijs, met stroomversnelling en waterglijbaan. Ontspannen kan in de relaxruimte, de sauna’s en de hot-whirlpool. Op warme zomerdagen is ook het buitenzwembad open. Ook sport- en spelvoorzieningen zijn er voldoende! U verblijft in chalets maar u kunt ook kiezen voor een ingerichte tent.

Vakantiepark nabij de Efteling: Landal het Vennenbos

Landal het Vennenbos is een populair Landal park, waar voor iedereen wat te beleven is. Zwemmen en plonsen in het tropisch zwembad, naar het spannende doolhof en meedoen met het entertainment-team en samen bowlen. In de gezellige Park Plaza kunt u een terrasje pikken en een hapje eten. Heerlijk! U verblijft in bungalows die verscholen liggen tussen het groen. De beoordelingen zijn zeer goed! De Efteling ligt op zo’n 44 kilometer. Ideaal als u tijdens uw vakantie een sprookjesachtig dagje uit wil.

Interesse in een overnachting vlakbij de Efteling? Kijk dan bij de selectie van vakantieparken rondom Kaatsheuvel.