Efteling Loonsche Land

Lekker tot rust komen na een dagje Efteling, kan in Efteling Loonsche Land. Want een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

  • Slapen tussen de boomtoppen of in knusse thema hutten
  • Wandel vanaf het vakantiepark in 20 min. naar de Efteling
  • U hebt gratis toegang tot de Efteling tijdens uw verblijf

Vind de beste prijs voor: Efteling Loonsche Land

Efteling Loonsche Land

Lekker tot rust komen na een dagje Efteling, kan in het Efteling Loonsche Land. Want een verblijf op Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. De Efteling ligt op zo’n 15 tot 20 wandelminuten en heeft u na een dagje Efteling behoeft aan rust, dan wandelt u zo vanaf Loonsche Land de natuur in. Wellicht spot u nog een eekhoorntje of een ree? Bovendien bestaat een groot gedeelte van het natuurgebied uit zand en duinen.

Wat is er te doen op Efteling Loonsche Land

Efteling Loonsche Land ligt op wandelafstand van de Efteling en na een druk dagje Efteling, een ideaal adres om na te genieten van een dagje Efteling. Het gloednieuwe en groene vakantiepark, grenst aan een groot natuurgebied, van 50 hectare. Naast veel bos, herbergt het natuurgebied ook zand en duinen, perfect dus om zandkastelen en zandtaartjes te bakken in het zand. Vergeet dus niet om een schep en een emmer mee te brengen. Ideaal voor kinderen! Maar ook natuurliefhebbers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Volg bijvoorbeeld het keienspoor, dit spoor leidt u dwars door natuurgebied Loonsche Land.

Efteling Loonsche Land, heeft geen zwembad, maar dit lijkt ons geen probleem, aangezien de Efteling op wandelafstand ligt en uw verblijf altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling is. Bovendien liggen er verspreid over het vakantiepark, diverse speeltoestellen waar kinderen kunnen klauteren en klimmen. Een aantal speeltoestellen bevinden zich zelfs in ondiep water. Voor wie durft kan ook in de uitkijktoren klimmen, eenmaal boven wordt u getrakteerd op een mooi uitzicht over Loonsche Land. Voor de allerjongste gasten is de Hooimijt een hele beleving. Hier mogen ze de geitjes en konijntjes knuffelen en verzorgen.

Na een dagje Efteling heeft iedereen honger! U kunt een hapje eten op de Efteling zelf, maar Efteling Loonsche Land, beschikt ook over een restaurant. Hier kunt u terecht voor een ontbijt, lunch en diner. Op de menukaart staan zoveel mogelijk seizoens- en streekproducten en men kookt met kruiden uit eigen moestuin. Maar nu de mooiste voorziening: De accommodaties! U verblijft namelijk in een knusse accommodatie, die compleet opgaat in de omgeving en gebouwd is met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Hierdoor krijgt ook dit Efteling vakantiepark een sprookjesachtige uitstraling.

Efteling Loonsche Land is zeer populair! Heeft u interesse, reserveer direct een van de knusse accommodaties. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot de Efteling.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Geen zwembad aanwezig

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Kinderboerderij

Plattegrond Efteling Loonsche Land

Bekijk hier de plattegrond van de Efteling Loonsche Land (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Efteling Loonsche Land

Ook interessant over Efteling Loonsche Land

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.