Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is supergaaf en waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Efteling Bosrijk en geniet extra lang van deze betoverende wereld. Ontmoet de Eftelingbewoners en in de avond komt Klaas Vaak langs.

  • U loopt vanaf het vakantiepark zo de Efteling in
  • Diverse sfeervolle accommodaties in die echte Efteling-stijl
  • Sprookjesachtig zwembad met waterattracties en bubbelbad

Vind de beste prijs voor: Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is voor jong en oud super! Maar aangezien de Efteling zo groot is geworden, heeft u aan een dagje Efteling niet voldoende. Blijft daarom slapen op Efteling Bosrijk. Hier viert u vakantie pal naast de Efteling en zorgt de sprookjesachtige omgeving ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw bezoek aan de Efteling. Maar let op, Efteling Bosrijk is geen gewoon vakantiepark, ook hier is de betovering van de Efteling te vinden en profiteert u van diverse extra’s

Wat is er te doen op Efteling Bosrijkk?

Efteling Bosrijk ligt pal naast de Efteling en na een dagje Efteling, is het heerlijk om niet naar huis te hoeven, maar tot rust te komen op het sprookjesachtige vakantiepark. Kinderen spetteren in het binnenzwembad met peuterbadje. Terwijl u lekker bubbelt in de whirlpool. Heerlijk! Wist u dat u ook zomaar oog in oog kunt komen te staan met de Eftelingbewoners? Zeker weten dat uw kinderen dit super spannend zullen vinden. Voor het slapen gaan komt ook Klaas Vaak langs, hij vertelt elke dag een verhaaltje voor het slapen gaan. Vraag bij aankomst naar de tijdstippen en locaties.

Heeft u na een dagje Efteling honger, schuif dan aan in restaurant het Eethuys of bestel een pizza, die aan uw huisje geleverd wordt. In de vroege morgen kunt u ook ontbijten in het restaurant of maak gebruik van de ontbijtbezorging of wandel naar de parkwinkel voor verse broodjes. Ideaal! Natuurlijk geniet u als gast van Efteling Bosrijk ook van diverse extra’s. Zo krijgt u tijdens uw verblijf onbeperkt toegang tot de Efteling (ook op aankomst- en vertrekdag) wandelt u via een speciale toegangspoort zo de Efteling binnen en krijgt u een half uur eerder toegang tot de Efteling. Hoe gaaf is dat?

U verblijft in comfortabele bungalows en zijn bij aankomst de bedden al opgemaakt. Bovendien heeft u keuze uit diverse type bungalows die gelegen zijn aan het meer, in het groen of aan een gezellig dorpsplein. Lekker luxe zijn de bungalows met een buitensauna en een bubbelbad. Voldoende keuze dus!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Binnenzwembad met peuterbad

Horeca

  • Restaurant
  • Boodschappen- en ontbijtservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fiets-/kinderfietsverhuur
  • Kinderspeelhoek (zonder begeleiding)

Plattegrond Efteling Bosrijk

Bekijk hier de plattegrond van de Efteling Bosrijk (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Efteling Bosrijk

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.