Motorvakantie in de Ardennen, Moezel en Eifel

Veel motorrijders trekken er regelmatig op uit om te toeren in de Eifel of de Ardennen! Niet verwonderlijk! Want deze twee schitterende streken, die bekend staan om de uitgestrekte bossen, de lange slinger wegen met veel bochten en heuvels, zijn een walhalla voor motorrijders. De keuze aan uitdagende motorroutes is dan ook groot. Zou u overwegen om te gaan toeren in de Eifel, de Moezel of in de Ardennen? Dan hebben we een paar mooie vakantieadresjes voor u.

Op deze adresjes bent u als motorrijder van harte welkom. Op al de onderstaande vakantieparken heeft u voldoende ruimte om uw motor te stallen.

Motorvakantie in de Ardennen

De Ardennen is een geliefde vakantiestreek en ook motorrijders kunnen hier hun hart ophalen. Zo kan u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de rivier de Ourthe te volgen. Populair is ook de ‘De Route des Legendes’. Dit komt mede door de vele vergezichten en talloze watervallen langs deze route. Voor nog meer motorroutes in de Ardennen verwijzen wij u naar Routeyou of Gpstracks.nl. Hier vindt u diverse motorroutes, die u naar de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen brengen.

Motorvakantie in de Ardennen: Camping Oos Heem

Camping Oos Heem ligt midden in de Ardennen. De omgeving rondom deze camping is schitterend voor motorrijders, met bochtige wegen en mooie natuur! Binnen een half uur bent u in Duitsland of in Luxemburg. Ook zijn er een aantal aangegeven routes langs de Ourthe. U verblijft in een stacaravan en in het voor- en najaar zijn groepen motorrijders ook welkom. Camping Oos Heem verzorgt op verzoek het ontbijtbuffet en na de motortocht kunt u genieten van een BBQ.

Motorvakantie in de Ardennen: Les Etoiles

Les Etoiles ligt op een heuvel en verscholen tussen het groen van de Belgische Ardennen. Een rustig vakantiepark met tal van outdoor mogelijkheden en ook motorrijders zijn welkom. U verblijft in knusse chalets en na een dagje toeren kunt u gezellig tafelen in restaurant ‘La Bonne Heure’. Bij mooi weer is ook het panorama terras geopend. Nabij Les Etoiles liggen diverse motorroutes en op slechts 10 kilometer van Les Etoiles ligt ook de stad Dinant.

Motorvakantie in de Eifel

Net als de Ardennen is de Eifel heerlijk dichtbij en staat ook de Eifel garant voor puur motorgenot! De bochtige en bergachtige wegen met haarspeldbochten zijn voor elke motorrijder een uitdaging. Voor echte motorliefhebbers mag een bezoekje aan de Nürburgring niet ontbreken. Het is overigens mogelijk om met uw eigen motor over het circuit te rijden. Interesse? Kijk dan hier op de website van Nuerburgring.de voor de kosten. Voor een overzicht van motorroutes in de Eifel bekijk: Routeyou of Gpstracks.nl.

  • Ferienpark Nürburgring ligt op steenworp afstand van de Nürburgring en is een ideaal beginpunt voor een  motorweekendje door de Eifel.

Ferienresort Cochem: Moterweekend in de Moezel

Ferienresort Cochem ligt in één van de bekendste vakantiestreken van Duitsland, de Moezel en nabij het stadje Cochem. U verblijft in pastelkleurige vakantiebungalows, die samen de uitstraling hebben van een gezellig Duits dorpje. Alle bungalows beschikken over een terras, ideaal om samen te barbecueën en kunt u uw motor parkeren bij uw bungalow. Indien van toepassing, het is zelfs mogelijk om een motortrailer bij uw bungalow te parkeren.

Motorvakantie in Nederland? Ja, hoor!

U zou haast vergeten dat er in Nederland ook tal van mooie plekjes zijn voor motorrijders. Een van deze plekken is de ‘Toeristenweg’ over de Holterberg. Voor elke motorrijder is dit een schitterende ervaring. Ook Duitsland ligt vlakbij. Als ideale uitvalbasis kunnen we bungalowpark de Lindenberg aanraden! De Lindenberg biedt motorrijders de mogelijkheid, om de motor droog, veilig en afgesloten te stallen, tijdens een verblijf bij de Lindenberg.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.