Motorvakantie in de Ardennen, Moezel en Eifel

Veel motorrijders trekken er regelmatig op uit om te toeren in de Eifel of de Ardennen! Niet verwonderlijk! Want deze twee schitterende streken, die bekend staan om de uitgestrekte bossen, de lange slinger wegen met veel bochten en heuvels, zijn een walhalla voor motorrijders. De keuze aan uitdagende motorroutes is dan ook groot. Zou u overwegen om te gaan toeren in de Eifel, de Moezel of in de Ardennen? Dan hebben we een paar mooie vakantieadresjes voor u.

Op deze adresjes bent u als motorrijder van harte welkom. Op al de onderstaande vakantieparken heeft u voldoende ruimte om uw motor te stallen.

Motorvakantie in de Ardennen: Camping Oos Heem

Camping Oos Heem ligt midden in de Ardennen. De omgeving rondom deze camping is schitterend voor motorrijders, met bochtige wegen en mooie natuur! Binnen een half uur bent u in Duitsland of in Luxemburg. Ook zijn er een aantal aangegeven routes langs de Ourthe. U verblijft in een stacaravan en in het voor- en najaar zijn groepen motorrijders ook welkom. Camping Oos Heem verzorgt op verzoek het ontbijtbuffet en na de motortocht kunt u genieten van een BBQ.

Motorvakantie in de Eifel

Net als de Ardennen is de Eifel heerlijk dichtbij en staat ook de Eifel garant voor puur motorgenot! De bochtige en bergachtige wegen met haarspeldbochten zijn voor elke motorrijder een uitdaging. Voor echte motorliefhebbers mag een bezoekje aan de Nürburgring niet ontbreken. Het is overigens mogelijk om met uw eigen motor over het circuit te rijden. Interesse? Kijk dan hier op de website van Nuerburgring.de voor de kosten. Voor een overzicht van motorroutes in de Eifel bekijk: Routeyou of Gpstracks.nl.

  • Ferienpark Nürburgring ligt op steenworp afstand van de Nürburgring en is een ideaal beginpunt voor een  motorweekendje door de Eifel.

Motorvakantie in Nederland? Ja, hoor!

U zou haast vergeten dat er in Nederland ook tal van mooie plekjes zijn voor motorrijders. Een van deze plekken is de ‘Toeristenweg’ over de Holterberg. Voor elke motorrijder is dit een schitterende ervaring. Ook Duitsland ligt vlakbij. Als ideale uitvalbasis kunnen we bungalowpark de Lindenberg aanraden! De Lindenberg biedt motorrijders de mogelijkheid, om de motor droog, veilig en afgesloten te stallen, tijdens een verblijf bij de Lindenberg.