Camping Oos Heem

Camping Oos Heem is een echte familiecamping met leuke voorzieningen. Op warme dagen kunt u een duik nemen in het buitenzwembad, of luieren op de ligweide. Zoekt u wat meer actie? Dan is het sportieve programma ‘Survival Life’ perfect!

 • Ideaal voor een sportieve vakantie in de natuur
 • Er is een buitenzwembad met een apart kinderbad
 • Mooi gelegen in de Ardennen langs Wildpark Wolfsbusch

Vind de beste prijs voor: Camping Oos Heem

Camping Oos Heem

Camping Oos Heem ligt in Amel, in de Belgische Ardennen, vlak bij zowel de Duitse als de Luxemburgse grens. Natuurliefhebbers kunnen genieten van mooie wandelingen door de natuur van het Wolfsbusch dat tegenover het park ligt en waar nog herten, reeën en wilde zwijnen in het wild leven. Of stap op de fiets en volg de Vennbahn-route, een fietsroute die voorheen een spoorlijn was. Op zoek naar uitdagende survival mogelijkheden als raften, abseilen of kanoën? Ook dan is Oos Heem perfect!

Wat is er te doen op camping Oos Heem?

Camping Oos Heem is een echte familiecamping met leuke voorzieningen. Op warme dagen kunt u verfrissing zoeken in een van de twee buitenzwembaden. Er is een groot zwembad en ook een peuterbadje met ligweide, zodat u kunt genieten van de zon en tevens een oogje in het zeil kunt houden. Ideaal dus! Liever wat meer actie! Dan kunt u deelnemen aan het sportieve programma ‘Survival Life’ met allerlei uitdagende survival activiteiten onder begeleiding van ervaren instructeurs. Deze activiteiten zijn voor zowel jong als oud!

Kinderen kunnen spelen in de leuke speeltuin en in de zomervakantie zorgt het animatieteam voor een afwisselend programma voor elke leeftijd. Voor kinderen tot 12 jaar worden er te gekke activiteiten georganiseerd, zoals; knutselen, kabouterdag en poppenspreekuur. De oudere jeugd kan paintballen, boogschieten en meedoen met survival activiteiten. Ook een dansavondje staat op het programma.

Voor de lekkere trek kunt u terecht bij de cafetaria van camping Oos Heem. Hier kunt u snacks krijgen, een eenvoudige maaltijd bestellen en zijn er afhaalmaaltijden verkrijgbaar. In de zomer worden er ook regelmatig barbecue-avonden georganiseerd. Er is eveneens een gezellig terras waar u een wijntje kunt drinken. Goed om te weten; camping Oos Heem is in het voor- en naseizoen zeer geschikt als motorcamping.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbadje en ligweide

Horeca

 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Fietsverhuur
 • Paintball
 • Outdoor sporten
 • Recreatieprogramma (tijdens schoolvakanties)
 • Survival in de Ardennen (programma)

Plattegrond Camping Oos Heem

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Oos Heem (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Camping Oos Heem

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Oos Heem (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping Oos Heem

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.