Wow! 5 romantische vakantiehuisjes

U wilt er tussen uit met uw partner? Om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. Eventjes geen kinderen en werk, maar gewoon eventjes lekker weg met zijn tweetjes. Dan is een romantisch vakantiehuisje ideaal. In Nederland zijn een groot aantal romantische vakantiehuisjes boekbaar, die speciaal zijn ingericht voor een verblijf met zijn tweeën. Niet alleen lekker dichtbij, ook nog eens veel goedkoper dan een tropisch oord. We zetten de vijf mooiste romantische vakantiehuisjes op een rij.

Of het nu Valentijnsdag is of u wilt even samen weg met uw partner, een romantisch weekendje weg kan altijd.

Knusse cottage met heerlijk bubbelbad

Ook deze knusse cottage op Landal Duc de Brabant is speciaal ontworpen voor een romantisch verblijf met zijn tweetjes. De cottage ligt aan de rand van Duc de Brabant midden in het groen, waardoor u verzekerd bent van rust en privacy. Bij de inrichting is veelal gebruik gemaakt van hout waardoor de cottage een knusse en warme uitstraling heeft. Maar de absolute eyecatcher van deze knusse cottage is het tweepersoons bubbelbad. U kunt zelf koken, maar op het park is ook een goed restaurant.

Stijlvol appartement op de Cauberg

Trekt u er graag op uit en zoekt u rust en luxe? Dan is dit stijlvol appartement op Landal Kasteeldomein de Cauberg in Valkenburg perfect. Het appartement is gelegen op een Landal park met nagenoeg geen parkfaciliteiten, hierdoor is het er lekker rustig. Bovendien is het park perfect gelegen voor het verkennen van Zuid-Limburg. Na een actief dagje kunt u ontspannen bij Thermae 2000 pal naast het park. Het appartement is klassiek ingericht en alle voorzieningen zijn aanwezig voor een romantisch verblijf.

Romantisch huisjes? Prima alternatief voor een hotel

Zoals u kunt lezen is een vakantiehuis niet alleen geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Ook voor een romantisch verblijf is een vakantiehuisje ideaal. Zeker, als u kiest voor een van de bovenstaande romantische vakantiehuisjes. De prijs is wellicht net wat hoger, maar u krijgt er ook veel voor terug. Meer privacy, meer ruimte en u kunt, indien gewenst, zelf uw eten klaar maken. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten!

  • Gaat u voorkeur toch uit naar een hotel, bekijk dan de selectie romantische hotels op Romantischcadeau.nl