Love2stay boerderij op Hof van Saksen

Kenmerken: ,

De Love2stay boerderij is een uitstekend idee voor een romantisch verblijf. Slapen in een hemelbed, geniet voor de haard en proost op jullie liefde in het bubbelbad.

Op zoek naar romantiek, privacy en ruimte, dan is de Love2stay boerderij hét adresje wat u zoekt! Hier kunt u zicht samen met uw partner heerlijk terug trekken en is deze love2stay boerderij een uitstekend alternatief voor een hotel. U heeft meer ruimte en privacy en deze Love2stay boerderij staat garant voor een heerlijk luxe en romantisch verblijf. Wilt u samen wat ondernemen? Door de ligging op Hof van Saksen, is dit geen probleem! Zwemmen in het binnenzwembad met wildwaterbaan en geniet in het bubbelbad. Of laat u verwennen in het wellness centrum. Romantisch dineren kan in een van de vijf culinaire restaurants.

Romantisch samen zijn in de Love2stay boerderij

De Love2stay boerderij is dus dé plek voor een romantisch verblijf. De inrichting is dan ook op en top romantisch! Met op de slaapkamer een hemelbed en openslaande deuren naar het privé-balkon. Of wat dacht u van de badkamer met bubbelbad – samen bubbelen met een wijntje in de hand. Heerlijk! Er is bovendien ook nog een stoomdouche met rainshower. De Love2stay boerderij heeft ook een keuken, zodat u samen uitgebreid kunt kokkerellen. Tot de overige faciliteiten behoren: gratis wifi, opgemaakte bedden bij aankomst, een terras met tuinmeubilair en een lounge zithoek met gashaard in de woonkamer. Indien gewenst, kunt u ook nog een champagne ontbijt laten bezorgen.

BOEK DEZE BUNGALOW