Love2stay boerderij op Hof van Saksen

Kenmerken: ,

 
De Love2stay boerderij is een uitstekend idee voor een romantisch verblijf. Slapen in een hemelbed, geniet voor de haard en proost op jullie liefde in het bubbelbad.

De Love2stay boerderij is dé plek voor een romantisch verblijf. De inrichting is op en top romantisch! Met op de slaapkamer een mooi hemelbed en openslaande deuren naar het privé-balkon. Of wat dacht u van de luxe badkamer met bubbelbad. Heerlijk! Ontdek ook de uitzonderlijke parkfaciliteiten van Hof van Saksen. Duik in het binnenzwembad met wildwaterbaan. Of laat u verwennen in het wellness centrum. Geen zin om zelf te koken? Er zijn maar liefst vijf culinaire restaurants op Hof van Saksen.

Romantisch genieten in de Love2stay boerderij

De Love2stay boerderij heeft een luxe keuken, zodat u samen uitgebreid kunt kokkerellen. De badkamer biedt u ook op en top comfort. Samen heerlijk bubbelen in het grote bubbelbad met een wijntje in de hand. Heerlijk! Er is bovendien ook nog een luxe stoomdouche met rainshower aanwezig. Tot de overige luxe faciliteiten behoren: gratis Wi-Fi, opgemaakte bedden bij aankomst, terras met tuinmeubilair en een lounge zithoek met gashaard in de woonkamer. Indien gewenst, kunt u ook nog een champagne ontbijt laten bezorgen in uw boerderijtje.

BOEK DEZE BUNGALOW