12 kindvriendelijke vakantieparken

Heeft u kinderen en vindt u het lastig om het juiste vakantiepark uit te kiezen? Wellicht kunnen we u helpen. Bungalowparkoverzicht heeft namelijk een – top tien samengesteld van kindvriendelijke vakantieparken. Bij de totstandkoming van de top tien van de meest kindvriendelijke vakantieparken, is gekeken naar zowel het beoordelingscijfer, als naar de aanwezigheid van voorzieningen en een (subtropisch) zwembad. Hieronder de tien kindvriendelijke vakantieparken in willekeurige volgorde.

De onderstaande 12 kindvriendelijke vakantieparken zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor het gemak hebben we de leeftijdscategorie erbij vermeld.

Kindvriendelijke vakantieparken: de aanbiedingen

Kust Park Texel: Populair vakantiepark op Texel

Roompot Kust Park Texel is een van de populairste vakantieparken op Texel. Dolle waterpret is er in het tropisch waterparadijs Calluna met waterglijbaan, golfslagbad en peuterbad. Bovendien ligt het gezellige dorpje De Koog alsook het strand en de zee met het brede zandstrand op wandelafstand! Maar dit is nog niet alles: lasergame, midgetgolf, gratis sport en animatie, een recreatieprogramma en ook Koos Konijn wandelt er rond. Oftewel, een op en top kindvriendelijk vakantiepark!

  • Boek hier Kustpark Texel
  • Tip! De rode vuurtoren en het strand liggen vlakbij!

Landal het Vennenbos is een echt toppark!

Het Vennenbos is perfect voor gezinnen! Gezelligheid vindt u in de Park Plaza met eetgelegenheden, een bowlingbaan en een indoorspeeltuin. Gaaf is ook het subtropische zwembad met golfslagbad, waterglijbaan en stroomversnelling. Bij fijn weer is ook het buitenzwembad met ligweide geopend. Ook is er een speeltuin, mini autootjes, kunt u boogschieten en elke tweede vrijdag van de maand is er disco zwemmen. Spannend is ook het trekvlot en het doolhof met uitkijktoren. Geschikt voor alle leeftijden!

Tip! Hof van Saksen is een uitstekende keuze voor gezinnen met tieners

De Vossemeren: tropisch zwembad en piratenspeeltuin

Op zoek naar zowel een ontspannen als een actieve vakantie met kinderen, dan bent u bij de Vossemeren aan het juiste adres. Duik in het Aqua Mundo, een waterparadijs, met tal van extra’s: snorkelen, stroomversnellingen en een supergave waterglijbaan. Maar ook de twee recreatiemeren staan garant voor waterplezier. Iets minder spannend maar wel leuk voor jonge kinderen is rijden in een mini auto en meedoen met het animatieteam. Ook de indoor piratenspeeltuin is supergaaf. Perfect voor alle leeftijden.

De absolute trots van Landal het Land van Bartje is de ponyranch

Lommerbergen: kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

De Lommerbergen staat het jaarrond garant voor een fijne familievakantie! Zo kunt u een duik nemen in het subtropische zwembad. Met z’n allen van de waterglijbaan of laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Bezoek ook de grote overdekte speeltuin. Supergaaf is ook het avontureneiland met een groot speelkasteel en zandstrand. Of wat dacht u van een partijtje bowling en sprookjes minigolf? Leuk is ook de kinderboerderij. Geschikt voor elke leeftijd!

Roompot Beach Resort: vakantie aan de kust

Roompot Beach Resort is een kindvriendelijk vakantiepark aan de Hollandse kust! Want of u nu verblijft in het najaar of zomer, het subtropisch zwembad biedt het jaarrond vakantiepret! Nog meer waterplezier vindt u ook buiten. Want op wandelafstand van Roompot Beach Resort ligt een kindvriendelijk zandstrand, waar uw kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen. Ravotten in de indoorspeeltuin, samen lasergame en is er een gratis sport en animatieprogramma!

Aanrader! Zoekt u het echte strandgevoel? Reserveer dan een van de Beach Houses voor 6 of 4 personen.  Compleet ingericht en gelegen op het strand.

Dolle waterpret in het subtropisch zwembad en ravotten in de mega grote indoorspeeltuin (7.500m2)

Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Landgoed ´t Loo is de perfecte keuze voor actieve gezinnen! Landgoed ´t Loo ligt namelijk midden in het groen en rondom een recreatievijver, die in de zomer garant staat voor heel veel waterpret. Maar ook een binnenzwembad, een speeltuin, een bowlingbaan en een boogschietbaan zijn aanwezig! Bezoek ook de Tipi Tent op het strand van de recreatievijver. In deze gave outdoorlocatie vinden dagelijks activiteiten plaats. Na een dagje vol spel- en zwemplezier kunt u aanschuiven in de brasserie of bij de pizzeria.

  • Boek Landal Landgoed ´t Loo
  • De bungalows op Landgoed ´t Loo zijn veelal gelegen rondom een recreatievijver met zandstrand