Kindvriendelijke vakantieparken

waterglijbaan Villages Nature

Heeft u kinderen en vindt u het lastig om het juiste vakantiepark uit te kiezen? Wellicht kunnen we u helpen. Bungalowparkoverzicht heeft namelijk een – top tien samengesteld van kindvriendelijke vakantieparken. Bij de totstandkoming van de top tien van de meest kindvriendelijke vakantieparken, is gekeken naar zowel het beoordelingscijfer, als naar de aanwezigheid van voorzieningen en een (subtropisch) zwembad. Hieronder de tien kindvriendelijke vakantieparken in willekeurige volgorde.

De onderstaande 10 kindvriendelijke vakantieparken zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor het gemak hebben we de leeftijdscategorie erbij vermeld.

 Kindvriendelijke vakantieparken: Aanbiedingen

 

De Krim - het meest complete vakantiepark op Texel

Vakantiepark de Krim is het meest complete vakantiepark van Texel. Perfect voor gezinnen! Dolle waterpret is er in het nieuwe binnen- en buitenzwembad. Met drie waterglijbanen en een spraypark, geheel in Texelse stijl. Bovendien ligt de zee en het brede zandstrand op wandelafstand! Maar dit is nog niet alles: lasergame, bowling, midgetgolf, een indoorspeeltuin, een klimpark, een recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties en diverse restaurants. Een op en top kindvriendelijk vakantiepark!

Meer info of boek De krim
 
Speeltuin Molecaten Ginkelduin

Ginkelduin - kindvriendelijk vakantiepark in het groen

Ginkelduin is de perfecte keuze voor natuurliefhebbers; het Molecaten park ligt namelijk midden in het bos. Maar ook speel- en waterplezier is er voldoende. Zo is er een binnen- en buitenzwembad en een binnen- en buitenspeeltuin en een midgetgolbaan. Ook het animatieteam is in alle schoolvakanties aanwezig. Tieners kunnen in de lounge ruimte, chillen en naar muziek luisteren. In het ‘Outdoorpark’ kunt u klimmen, een survivalbaan bedwingen en paintballen. Meest geschikt voor jonge gezinnen.

Meer info of boek Ginkelduin
 

De Vossemeren - tropisch zwembad en piratenspeeltuin

Op zoek naar zowel een ontspannen als een actieve vakantie met kinderen, dan bent u bij de Vossemeren aan het juiste adres. Duik in het Aqua Mundo, een waterparadijs, met tal van extra’s: snorkelen, stroomversnellingen en een supergave waterglijbaan. Maar ook de twee recreatiemeren staan garant voor waterplezier. Iets minder spannend en leuk voor jonge kinderen is kids haven, rijden in een mini auto en meedoen met het animatieteam. Ook de indoor piratenspeeltuin is gaaf. Ideaal voor alle leeftijden.

Meer info of boek de Vossemeren
 

Lommerbergen - kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

De Lommerbergen staat het jaarrond garant voor een fijne familievakantie! Zo kunt u een duik nemen in het subtropische zwembad. Met z’n allen van de waterglijbaan of laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Bezoek ook de grote overdekte speeltuin. Supergaaf is ook het avontureneiland met een groot speelkasteel en zandstrand. Of wat dacht u van een partijtje bowling en sprookjes minigolf? Leuk is ook de kinderboerderij. Geschikt voor elke leeftijd!

Meer info of boek de Lommerbergen
 

Rabbit Hill - kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Rabbit Hill is met name geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Of u nu verblijft in het najaar of zomer, door de indoorfaciliteiten biedt Rabbit Hill het jaarrond vakantieplezier. Zo is er een binnenzwembad en in de zomer is ook het openluchtzwembad geopend. Een aanrader is de binnenspeeltuin met terras. Maar ook de kinderscooterbaan, lasergame en een partijtje midgetgolf behoren tot de mogelijkheid. Leuk is ook een bezoekje aan de konijnenheuvel midden op Rabbit Hill.

Meer info of boek Rabbit Hill