Kindvriendelijke vakantieparken

waterglijbaan Villages Nature

Heeft u kinderen en vindt u het lastig om het juiste vakantiepark uit te kiezen? Wellicht kunnen we u helpen. Bungalowparkoverzicht heeft namelijk een – top tien samengesteld van kindvriendelijke vakantieparken. Bij de totstandkoming van de top tien van de meest kindvriendelijke vakantieparken, is gekeken naar zowel het beoordelingscijfer, als naar de aanwezigheid van voorzieningen en een (subtropisch) zwembad. Hieronder de tien kindvriendelijke vakantieparken in willekeurige volgorde.

De onderstaande 12 kindvriendelijke vakantieparken zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Voor het gemak hebben we de leeftijdscategorie erbij vermeld.

 Kindvriendelijke vakantieparken: de aanbiedingen

 

De Krim: het meest complete vakantiepark op Texel

Vakantiepark de Krim is het meest complete vakantiepark van Texel. Perfect voor gezinnen! Dolle waterpret is er in het nieuwe binnen- en buitenzwembad. Met drie waterglijbanen en een spraypark, geheel in Texelse stijl. Bovendien ligt de zee en het brede zandstrand op wandelafstand! Maar dit is nog niet alles: lasergame, bowling, midgetgolf, een indoorspeeltuin, een klimpark, een recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties en diverse restaurants. Een op en top kindvriendelijk vakantiepark!

Meer info of boek De krim
 

Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Landgoed ´t Loo is de perfecte keuze voor actieve gezinnen! Landgoed ´t Loo ligt namelijk midden in het groen en rondom een recreatievijver, die in de zomer garant staat voor heel veel waterpret. Maar ook een binnenzwembad, een speeltuin, een bowlingbaan en een boogschietbaan zijn aanwezig! Bezoek ook de Tipi Tent op het strand van de recreatievijver. In deze gave outdoorlocatie vinden dagelijks activiteiten plaats. Na een dagje vol spel- en zwemplezier kunt u aanschuiven in de brasserie of bij de pizzeria.

Meer info of boek Landgoed ´t Loo
 

De Vossemeren: tropisch zwembad en piratenspeeltuin

Op zoek naar zowel een ontspannen als een actieve vakantie met kinderen, dan bent u bij de Vossemeren aan het juiste adres. Duik in het Aqua Mundo, een waterparadijs, met tal van extra’s: snorkelen, stroomversnellingen en een supergave waterglijbaan. Maar ook de twee recreatiemeren staan garant voor waterplezier. Iets minder spannend maar wel leuk voor jonge kinderen is rijden in een mini auto en meedoen met het animatieteam. Ook de indoor piratenspeeltuin is supergaaf. Perfect voor alle leeftijden.

Meer info of boek de Vossemeren
 

Lommerbergen: kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

De Lommerbergen staat het jaarrond garant voor een fijne familievakantie! Zo kunt u een duik nemen in het subtropische zwembad. Met z’n allen van de waterglijbaan of laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Bezoek ook de grote overdekte speeltuin. Supergaaf is ook het avontureneiland met een groot speelkasteel en zandstrand. Of wat dacht u van een partijtje bowling en sprookjes minigolf? Leuk is ook de kinderboerderij. Geschikt voor elke leeftijd!

Meer info of boek de Lommerbergen
 

Rabbit Hill: kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Rabbit Hill is met name geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Of u nu verblijft in het najaar of zomer, door de indoorfaciliteiten biedt Rabbit Hill het jaarrond vakantieplezier. Zo is er een binnenzwembad en in de zomer is ook het openluchtzwembad geopend. Een aanrader is de vernieuwde binnenspeeltuin met terras. Maar er is ook een tokkelbaan, kunt u lasergame en een partijtje midgetgolf spelen. Leuk is ook een bezoekje aan de konijnenheuvel midden op Rabbit Hill.

Meer info of boek Rabbit Hill
 

Roompot Weerterbergen is een echt toppark!

Roompot Weerterbergen is één van de top parken van Roompot. Waterpret in het tropisch zwembad met een waterglijbaan en een buitenbad. Supergaaf is ook Fort Fun! Dit is een indoor entertainment center met:  bowlingbanen, klimwand, een speeltoestel, Glow in the dark minigolf, een XD theater en de Koos Kids club. Liever sportief bezig? Bezoek dan de tennisbanen, het voetbalveld en is er een trimbaan in het aangrenzend bos. Of wat dacht u van lasergame? Oftewel, volop vermaak voor elke leeftijd.

Meer in of boek Weerterbergen