12 kindvriendelijke vakantieparken

Heeft u kinderen en vindt u het lastig om het juiste vakantiepark uit te kiezen? Wellicht kunnen we u helpen. Bungalowparkoverzicht heeft namelijk een – top twaalf samengesteld van kindvriendelijke vakantieparken. Bij de totstandkoming van de top twaalf van de meest kindvriendelijke vakantieparken, is gekeken naar zowel het beoordelingscijfer, als naar de aanwezigheid van voorzieningen en een (subtropisch) zwembad. Hieronder de tien kindvriendelijke vakantieparken in willekeurige volgorde.

De onderstaande kindvriendelijke vakantieparken zijn geschikt voor zowel jonge kinderen alsook tieners.

Hof van Saksen: Luxe kindvriendelijk vakantiepark

Het aanbod aan faciliteiten op Hof van Saksen is groot en komen zowel jonge kinderen alsook tieners niets te kort. Centraal op het vakantiepark ligt het hoofdgebouw en een recreatievijver met een zandstrand. In het hoofdgebouw liggen diverse eetgelegenheden, een wellness centrum en een modern binnenzwembad met een 25 meterbad, een peuterbad, een wildwaterbaan en maar liefst 4 indoorwaterglijbanen. Uniek zijn de mode- en techniek academies, is er een binnenspeeltuin en een trampoline arena.

De Leistert in Roggel: Op-én top kindvriendelijk vakantiepark

De Leistert is een bruisend vakantiepark en een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen. Speelpret is er meer dan voldoende, ook als het weer wat tegenzit. Waterpret is er in het subtropisch zwembad! Met twee waterglijbanen, een stroomversnelling, twee whirlpools, een kinderbad en een snackcorner. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad en de grote recreatievijver met zandstrand een heerlijke plek. Maar ook een indoorspeeltuin, bowlingbanen en buitenspeeltuin met een waterpark ontbreken niet. Liever sportief bezig? Bezoek dan het voetbalveld en is er een fiets-crossbaan. Oftewel, volop vermaak voor elke leeftijd. 

Sluftervallei: Populair en kindvriendelijk park op Texel

Landal Sluftervallei is een van de populairste vakantieparken op Texel. Waterpret is er in het binnenzwembad met waterglijbaan en een peuterbadje. Of wat dacht u van samen midgetgolfen, kinderen kunnen knutselen in de Bollo Club, is er een waterspeelplaats en een airtrampoline. Maar nu de mooiste voorziening. Sluftervallei ligt in de duinen en het brede zandstrand met de rode vuurtoren, die u ook kunt beklimmen, ligt op wandelafstand. Oftewel, een fijn kindvriendelijk vakantiepark wat veel te bieden heeft.

Landal het Vennenbos is een echte tópper!

Landal Het Vennenbos is perfect voor gezinnen! Gezelligheid vindt u in de Park Plaza met eetgelegenheden, een bowlingbaan en een indoorspeeltuin. Gaaf is ook het subtropische zwembad met golfslagbad, waterglijbaan, stroomversnelling en een gigantische interactieve waterplayground. Bij fijn weer is ook het buitenzwembad met ligweide geopend. Ook is er een speeltuin, mini autootjes en kunt u boogschieten. Spannend is ook het trekvlot en het doolhof met uitkijktoren. Geschikt voor alle leeftijden!

Het Heijderbos: Bruisend kindvriendelijk vakantiepark

Wauw… op Center Parcs het Heijderbos kunt u van maar liefst 3 waterglijbanen suizen, inclusief de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Of wat dacht u van de stroomversnelling, het water playhouse, het golfslagbad, een snorkelbad met exotische vissen, het buitenbad en ook een ritje met een onderwaterscooter is mogelijk. Kortom, volop waterpret! Maar ook speel- en sportieve voorzieningen zijn er voldoende. Bij wat minder weer is de indoor speeljungle perfect! Gezelligheid vindt u in de Park Plaza en verblijft u in een knusse cottage, midden in het groen. Ideaal voor alle leeftijden.

De Huttenheugte: Altijd subtropische waterpret

Op zoek naar zowel een ontspannen als een actieve vakantie met kinderen, dan bent u bij De Huttenheugte aan het juiste adres. Duik in de Aqua Mundo, een waterparadijs, met een bubbelbad, sauna’s, stroomversnellingen en supergave waterglijbanen. Ook het recreatiemeer staat garant voor waterplezier. Gaaf voor kinderen is rijden in een echte mini auto en ook het Wannabe team is aanwezig. Of wat dacht u van laser battle, muurklimmen, abseilen en zip wire? Oftewel, dit 4-birdies Center Parcs park staat bol van de voorzieningen voor zowel jonge kinderen alsook voor tieners.

Hoog Vaals: Heel veel speelpret in Zuid-Limburg

Landal Hoog Vaals is gelegen in de heuvels van Zuid-Limburg! Een schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen, maar ook het Drielandenpunt, de GaiaZOO en Valkenburg zijn aanraders! Maar ook Landal Hoog Vaals heeft veel te bieden. Zo is er een binnenzwembad, met waterglijbaan en bubbelbad, een binnen- en buitenspeeltuin, een Bollo Club, een megagrote activiteitenhal, een atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en een bowlingbaan. Eventjes ontspannen als uw kinderen aan het spelen zijn? Bezoek dan de sauna!

Land van Bartje: Kindvriendelijk park met ponyranch

Kinderen komen tijd te kort, zoveel sport- en speelmogelijkheden heeft Landal het Land van Bartje. Zo is er ‘De Bartje’s Boerderij’, een overdekte speelvoorziening met een Bollo Club, twee buitenspeeltuinen, airtrampolines en een water speelplek. Maar de absolute top voorziening is de ponyranch. Hier kunnen kinderen rijden en de pony’s knuffelen en voeren. Zwemmen kan in het binnenzwembad, wat bij mooi weer wordt omgetoverd tot een buitenzwembad. Ideaal voor jonge gezinnen.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Vakantie aan de kust

Beach Resort Nieuwvliet-Bad is een kindvriendelijk vakantiepark aan de Hollandse kust! Want of u nu verblijft in het najaar of zomer, het mega groot subtropisch zwembad biedt het jaarrond vakantiepret! Nog meer waterplezier vindt u ook buiten. Want het strand ligt op slechts 150 meter! Uw kinderen kunnen naar hartenlust zwemmen en spelen in de zee en op het strand. Maar ook ravotten in de indoorspeeltuin, samen minigolfen en is er een gratis sport en animatieprogramma!

Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Landgoed ´t Loo is de perfecte keuze voor actieve gezinnen! Landgoed ´t Loo ligt namelijk midden in het groen en rondom een recreatievijver, die in de zomer garant staat voor heel veel waterpret. Maar ook een binnenzwembad, een speeltuin, een bowlingbaan en een boogschietbaan zijn aanwezig! Bezoek ook de Tipi Tent op het strand van de recreatievijver. In deze gave outdoorlocatie vinden dagelijks activiteiten plaats. Na een dagje vol spel- en zwemplezier kunt u aanschuiven in de brasserie of bij de pizzeria.

  • Boek: → Landal Landgoed ´t Loo
  • Meer info leest u op onze parkpagina van: → Landgoed ´t Loo
  • De bungalows op Landgoed ´t Loo zijn veelal gelegen rondom een recreatievijver met zandstrand.
  • Tip! Het binnenzwembad is compleet vernieuwd! Het zwembad is twee keer zo groot en is er een spraypark en een extra peuterbad bijgekomen.

Lommerbergen: Kindvriendelijk vakantiepark in Limburg

De Lommerbergen staat het jaarrond garant voor een fijne familievakantie! Zo kunt u een duik nemen in het subtropische zwembad. Met z’n allen van de waterglijbaan of laat u meevoeren op de golven van het golfslagbad. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Bezoek ook de grote overdekte speeltuin. Supergaaf is ook het avontureneiland met een groot speelkasteel en zandstrand. Of wat dacht u van een partijtje bowling en sprookjes minigolf? Leuk is ook de kinderboerderij. Geschikt voor elke leeftijd!

Miggelenberg: Kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe

Landal Miggelenberg is een kindvriendelijk vakantiepark dat ook nog eens schitterend gelegen is midden op De Veluwe. Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Spetteren in het binnenzwembad, suis van de waterglijbaan en bubbelen in het bubbelbad. Supergaaf is ook het avonturenhof; een speellandschap met glijbanen, gangenstelsels en spannende klim torens van bijna 10 meter hoog. Samen bowlen, lasergamen en midgetgolfen is natuurlijk ook gezellig! Waaghalzen kunnen van de tokkelbaan. Nagenieten doet u in de knusse bungalows die verscholen liggen tussen het groen.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.