Vakantieparken met een golfbaan

Zoekt u een golfvakantie in Nederland, dan kunt u ook op een aantal vakantieparken terecht. Een prima combinatie! Zeker als er kinderen meegaan. Terwijl u elke dag 18-holes loopt en uw slag oefent, kunnen uw kinderen zwemmen en ravotten. Ideaal! Zowel bij Landal GreenParks als Roompot vakanties, kunt u vakantieparken reserveren, die beschikken over een eigen golfbaan. Heeft u geen GVB, maar wilt u wel golfen? Een aantal parken beschikken over een Pitch & Putt golfbaan.

Interesse in een golfvakantie in Nederland? Bekijk dan deze vakantieparken met/nabij een golfbaan. Of bekijk deze golf parken van Landal Greenparks en hier de golf vakantieparken bij Roompot

Vakantiepark Hoog Vaals: 9-holes golfbaan

Op zoek naar een golfvakantie, dichtbij huis maar toch in een prachtige en niet-alledaagse omgeving? Reis dan naar Landal Hoog Vaals, gelegen in Zuid-Limburg! Bovendien bruist het op het Landal park van de sport- en speelvoorzieningen en beschikt het Landal park over een 9-holes golfbaan, die een uitdaging is voor zowel de beginnende- als gevorderde golfer. Vanaf de overdekte driving range kunt u bij elk weertype afslaan of uw slag oefenen. Er geen starttijden, dus u kunt gewoon vanaf 9.00 uur afslaan.

Beach Resort Ooghduyne: 9-holes A-status golfbaan

Beach Resort Ooghduyne ligt op zo’n 20 wandelminuten van de zee. Elk seizoen is het hier goed toeven: uitwaaien en luieren op het strand en maak gebruik van de voorzieningen op het Landal park. Ideaal voor een familie vakantie aan de kust. Daarnaast beschikt Resort Ooghduyne over een 9-holes A-status golfbaan, die perfect is voor gevorderde golfers.

Heeft u geen ervaring of u wilt alleen kennis maken met golf. Dan kunt u terecht op de par 3 familiebaan, u heeft geen vergunning nodig en kunt zo de golfbaan op.

Landal Winterberg: 9-holes golfbaan

Landal Winterberg ligt in het Sauerland. Naast dat u hier kunt wandelen en mountainbiken, is het ook een fantastische plek om te golfen. Vanaf Landal Winterberg loopt u zo de 9-holes golfbaan op, die omgeven wordt door natuur. Let op: een GVB is verplicht. Beschikt u niet over een golfbewijs, geen probleem, u kunt ook terecht op de 60 tot 90 meter lange Pitch & Putt baan. Hier kunt u kennis maken met de golfsport en zijn alle gebruiksmaterialen voor golf aanwezig en te gebruiken tegen een kleine vergoeding.

Ferienresort Cochem: 18- holes en 9-holes golfbaan

De golfbaan van Ferienresort Cochem is maar liefst 90 hectare groot en opgedeeld in een 18- holes en 9-holes golfbaan en vormen de glooiende Moezel heuvels, waterpartijen en bunkers een geweldige uitdaging voor elke golfer. Daarnaast is de ligging van de golfbaan uniek, zeker in combinatie met een verblijf op het Roompot park. U stapt vanuit uw bungalow zo de golfbaan op. Perfect!

De 9 holes golfbaan is geschikt voor mensen die net zijn begonnen met golf. U heeft voor deze 9-holes golfbaan dan ook geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Bent u een ervaren golfer, dan is de 18-holes golfbaan perfect! Naast deze twee golfbanen is er ook een oefengreens, een pitching- en chipping area en een overdekte driving range, met 30 afslagmatten. U kunt ook golfcursussen volgen en is er een golfshop.

Landal Sluftervallei: 18-holes duinbaan

Pal naast Landal Sluftervallei ligt Golfbaan de Texelse. Dit is een schitterende 18-holes golfbaan, die gelegen is in een uitgestrekt duingebied en het gehele jaar door is geopend. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van. Zowel de gevorderde als beginnende golfer kan er terecht. Vraag naar de mogelijkheden en ook als vakantieganger kunt u hier start- tijden reserveren. U verblijft op Landal Sluftervallei, waar u een luxe bungalow kunt huren. Een ideale combinatie!

Buitenplaats De Hildenberg: 9-holes golfbaan

Golfliefhebbers zijn op Buitenplaats De Hildenberg aan het juiste adres! Buitenplaats De Hildenberg beschikt namelijk over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginende als de meer ervaren golfer. Het bijzondere van deze golfbaan is, dat alle bungalows gelegen zijn tussen de hols van de golfbaan. Bovendien heeft de golfbaan leuke hoogteverschillen, pittige waterhindernissen en zandbunkers. Er zijn ook uitgebreide oefenfaciliteiten en worden er clinics en golflessen gegeven. De villa’s die gelegen zijn tussen de hols, zijn vrijstaand en van alle luxe voorzien.

Een Pitch & Putt golfbaan is golf voor beginners

Wilt u kennis maken met de golfsport of samen met uw kinderen een balletje slaan, dan is een Pitch & Putt golfbaan perfect! Op een Pitch & Putt golfbaan zijn de afstanden tussen de holes kleiner, wat het spel makkelijker maakt voor iedereen. Bovendien heeft u ook geen golfvergunning nodig.

Interesse? Reserveer dan Landal Orveltermarke of Landal Esonstad. Deze twee Landal vakantieparken beschikken over een eigen Pitch & Putt golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.