Vakantieparken met een golfbaan

Zoekt u een golfvakantie in Nederland, dan kunt u ook op een aantal vakantieparken terecht. Een prima combinatie! Zeker als er kinderen meegaan. Terwijl u elke dag 18-holes loopt en uw slag oefent, kunnen uw kinderen zwemmen en ravotten. Ideaal! Zowel bij Landal GreenParks als Roompot vakanties, kunt u vakantieparken reserveren, die beschikken over een eigen golfbaan. Heeft u geen GVB, maar wilt u wel golfen? Een aantal parken beschikken over een Pitch & Putt golfbaan.

Interesse in een golfvakantie in Nederland? Bekijk dan deze vakantieparken met/nabij een golfbaan. Of bekijk deze golf parken van Landal Greenparks en hier de golf vakantieparken bij Roompot

Beach Resort Ooghduyne: 9-holes A-status golfbaan

Beach Resort Ooghduyne ligt op zo’n 20 wandelminuten van de zee. Elk seizoen is het hier goed toeven: uitwaaien en luieren op het strand en maak gebruik van de voorzieningen op het Landal park. Ideaal voor een familie vakantie aan de kust. Daarnaast beschikt Resort Ooghduyne over een 9-holes A-status golfbaan, die perfect is voor gevorderde golfers.

Heeft u geen ervaring of u wilt alleen kennis maken met golf. Dan kunt u terecht op de familiebaan, u heeft geen vergunning nodig en kunt zo de golfbaan op.

Ferienresort Cochem: 18- holes en 9-holes golfbaan

De golfbaan van Ferienresort Cochem is maar liefst 90 hectare groot en opgedeeld in een 18- holes en 9-holes golfbaan en vormen de glooiende Moezel heuvels, waterpartijen en bunkers een geweldige uitdaging voor elke golfer. Daarnaast is de ligging van de golfbaan uniek, zeker in combinatie met een verblijf op het Roompot park. U stapt vanuit uw bungalow zo de golfbaan op. Perfect!

De 9 holes golfbaan is geschikt voor mensen die net zijn begonnen met golf. U heeft voor deze 9-holes golfbaan dan ook geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Bent u een ervaren golfer, dan is de 18-holes golfbaan perfect! Naast deze twee golfbanen is er ook een oefengreens, een pitching- en chipping area en een overdekte driving range, met 30 afslagmatten. U kunt ook golfcursussen volgen en is er een golfshop.

Een Pitch & Putt golfbaan is golf voor beginners

Wilt u kennis maken met de golfsport of samen met uw kinderen een balletje slaan, dan is een Pitch & Putt golfbaan perfect! Op een Pitch & Putt golfbaan zijn de afstanden tussen de holes kleiner, wat het spel makkelijker maakt voor iedereen. Bovendien heeft u ook geen golfvergunning nodig.

Interesse? Reserveer dan Landal Orveltermarke of Landal Esonstad. Deze twee Landal vakantieparken beschikken over een eigen Pitch & Putt golfbaan. Ideaal voor gezinnen!