Vakantieparken nabij de Plopsa pretparken

Trakteer uw kinderen op een uitstapje naar één van de vier Plopsa pretparken, want hier komen ze oog in oog te staan, met hun tv helden en kunnen ze heel veel spannende attracties uitproberen. Helemaal super wordt het, wanneer u een uitstapje naar één van de Plopsa pretparken combineert, met een verblijf in een vakantiepark. Want in de directe omgeving van de vier Plopsa pretparken liggen diverse vakantieparken, die zeer geschikt zijn voor een weekend of een lekker lang verblijf.

De Plopsa-pretparken staan garant voor een heerlijk dagje uit met het gezin. Ook leuk: Combineer een dagje Plopsa met een verblijf in een nabij gelegen vakantiepark.

Plopsaland De Panne: Aan de Belgische kust

Plopsaland De Panne is gelegen aan de Belgische kust in de bekende badplaats ‘De Panne’ en telt ruim 50 attracties, er vinden shows plaats en uw kinderen kunnen op de foto met Maya de Bij, Bumba, Kabouter Plop en nog meer tv helden van studio 100. Hiermee is Plopsaland De Panne het grootste Plopsa attractiepark. In de zomermaanden is het park elke dag geopend. Buiten het hoogseizoen zijn er aangepaste openingstijden. Wilt u overnachten in de buurt van Plopsaland De Panne, dan heeft u meerdere opties.

Plopsa Coo: Midden in de Ardennen

Plopsa Coo ligt in de Ardennen, aan de voet van de Watervallen van Coo en is leuk voor kinderen tot 8 jaar. Het kleinschalige Plopsa-pretpark telt zo’n 25 attracties, vinden er shows plaats en kunnen uw kinderen op de foto met Kabouter Plob en Wickie de Vinking. In de zomermaanden is Plopsa Coo elke dag geopend. Wilt u overnachten nabij Plopsa Coo dan heeft u meerdere opties, want in de Ardennen liggen een paar mooie vakantieparken en is de omgeving prachtig, zeker als u een liefhebber bent van natuur, ruimte en rust.

Plopsa Indoor Hasselt: Altijd speelpret

Plopsa Indoor Hasselt is een indoor-pretpark, voor kinderen tot 8 jaar. Binnen zijn er diverse attracties en bij mooi weer kunnen kinderen ook spelen in de buitenzone, met een k3-verkeerspark en vliegende fietsen. Daarnaast vinden er dagelijks meet and greets en liveshows plaats. Plopsa Indoor Hasselt is het jaarrond geopend, maar er gelden wel andere openingstijden buiten het hoogseizoen. Een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt is prima het combineren met een verblijf op de onderstaande vakantieparken.

Plopsa Indoor Coevorden: Pal naast de Huttenheugte

Plopsa Indoor Coevorden is leuk voor kinderen tot 8 jaar. Ook hier staan alle 24 attracties in het teken van de tv helden van studio 100. Daarnaast vinden er ook shows plaats en ontmoeten kinderen Wickie de Viking, Maya de Bij en Bumba en Bumbalu. Plopsa Indoor Coevorden is het jaarrond geopend en ligt direct naast Center Parcs de Huttenheugte. Ideaal! Als u tijdens het reserveren een ‘meerdagenpas’ bijboekt, kunt u gedurende uw gehele verblijf, onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevorden.

  • Voor meer informatie over deze meerdagenpas verwijzen we naar de Plopsa pagina van de Huttenheugte.

Koop uw tickets online voor de Plopsa parken

De Plopsa-pretparken staan garant voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Vermijd lange wachttijden aan de kassa en koop online uw ticket, zodat u direct kunt doorlopen bij de kassa. Het e-ticket kun je kopen via de officieel website van Plopsa.be

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.