Vakantieparken nabij de Plopsa pretparken

Trakteer uw kinderen op een uitstapje naar één van de vier Plopsa pretparken, want hier komen ze oog in oog te staan, met hun tv helden en kunnen ze heel veel spannende attracties uitproberen. Helemaal super wordt het, wanneer u een uitstapje naar één van de Plopsa pretparken combineert, met een verblijf in een vakantiepark. Want in de directe omgeving van de vier Plopsa pretparken liggen diverse vakantieparken, die zeer geschikt zijn voor een weekend of een lekker lang verblijf.

De Plopsa-pretparken staan garant voor een heerlijk dagje uit met het gezin. Ook leuk: Combineer een dagje Plopsa met een verblijf in een nabij gelegen vakantiepark.

Plopsa Coo: Midden in de Ardennen

Plopsa Coo ligt in de Ardennen, aan de voet van de Watervallen van Coo en is leuk voor kinderen tot 8 jaar. Het kleinschalige Plopsa-pretpark telt zo’n 25 attracties, vinden er shows plaats en kunnen uw kinderen op de foto met Kabouter Plob en Wickie de Vinking. In de zomermaanden is Plopsa Coo elke dag geopend. Wilt u overnachten nabij Plopsa Coo dan heeft u meerdere opties, want in de Ardennen liggen een paar mooie vakantieparken en is de omgeving prachtig, zeker als u een liefhebber bent van natuur, ruimte en rust.

Plopsa Indoor Coevorden: Pal naast de Huttenheugte

Plopsa Indoor Coevorden is leuk voor kinderen tot 8 jaar. Ook hier staan alle 24 attracties in het teken van de tv helden van studio 100. Daarnaast vinden er ook shows plaats en ontmoeten kinderen Wickie de Viking, Maya de Bij en Bumba en Bumbalu. Plopsa Indoor Coevorden is het jaarrond geopend en ligt direct naast Center Parcs de Huttenheugte. Ideaal! Als u tijdens het reserveren een ‘meerdagenpas’ bijboekt, kunt u gedurende uw gehele verblijf, onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevorden.

  • Voor meer informatie over deze meerdagenpas verwijzen we naar de Plopsa pagina van de Huttenheugte.