Kustpark Nieuwpoort

Uitwaaien tijdens een strandwandeling, zandkastelen bouwen, vliegeren of luieren op het strand. Plons in het buitenzwembad, spelen in de speeltuin en doe mee met het animatie-team. Kustpark Nieuwpoort is een fijne bestemming voor een familie-vakantie 

  • Mooi gelegen op 5 km van de Belgische Kust
  • Outdoor zwembad met kinderbad en glijbaan
  • Bezoek attractieparken Plopsaland en Bellewaerde

Vind de beste prijs voor: Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort

Kustpark Nieuwpoort ligt in het gelijknamige plaatsje aan de Belgische Kust. Het kustpark ligt op 5 kilometer afstand van het strand. Wandelen door de duinen, spelen in het zand, een duik in het water of watersporten beoefenen: iedereen vindt hier wel iets van zijn gading. Wandelen in de avond over de boulevard van Nieuwpoort en pik een terrasje. Ook attractiepark Plopsa en pretpark Bellewaerde liggen dichtbij. Een uitstapje naar Brugge met zijn UNESCO Werelderfgoed is ook een aanrader.

Wat is er te doen op kustpark Nieuwpoort?

Bij kustpark Nieuwpoort beleeft u dubbel zoveel waterpret, want kustpark Nieuwpoort ligt niet alleen dicht bij het strand en de Noordzee, kustpark Nieuwpoort beschikt ook over een verwarmd buitenzwembad met drie zwembaden, waar zowel kinderen als volwassenen prima kunnen zwemmen en van de waterglijbaan suizen. Ook in het peuterzwembad is een klein glijbaantje en een vrolijk sproeiende waterclown voor de allerkleinste zwemmers.

Naast veel water- en strandpret kunnen kinderen ook ravotten in de speeltuin en is er een multifunctioneel sportveld waar minivoetbal, basketbal en volleybal kan worden gespeeld. In het hoogseizoen is er ook een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen. Of wat dacht u van lekker wandelen, fietsen of kies voor één van de vele watersporten op de recreatieplas naastkustpark Nieuwpoort of op zee.

Er is op kustpark Nieuwpoort ook horeca aanwezig. Drink een koel Belgisch pintje in de bar en geniet van een portie Vlaamse friet bij de frituur of op het terras van de taverne. U verblijft in een stacaravan die gelegen zijn op een grasveld.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbad

Horeca

  • Restaurant
  • Bar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Animatie-team (in de zomervakantie)

Plattegrond Kustpark Nieuwpoort

Bekijk hier de plattegrond van de Kustpark Nieuwpoort (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Kustpark Nieuwpoort

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.