Welke Center Parcs parken hebben een Baluba?

Mensen met kinderen weten vast waar we het over hebben als we het over ‘Baluba’ hebben. Dit is de naam van de geweldige indoor speelparadijzen van Center Parcs. Kent u deze te gekke indoor speeltuinen nog niet? Dan bent u hier op de juiste plek voor meer informatie. De fonkeling in de ogen van uw kinderen als ze hier worden ‘losgelaten’ is goud waard; ze zijn helemaal in hun element. Waar gaat uw volgende vakantie naartoe? Ontdek hier welke vakantieparken van Center Parcs een Baluba hebben. Weer of geen weer; uw kinderen kunnen zich hier altijd heerlijk uitleven! We tippen alle Center Parcs parken met een Baluba.

Wat kunt u verwachten van een Baluba speelparadijs?

Wanneer u met kleine kinderen op vakantie gaat, kunt uzelf pas echt genieten als zij het naar hun zin hebben. Center Parcs is dan een uitstekende keus. Veel parken zijn volledig gericht op kinderpret voor alle leeftijden, van baby’s tot tieners. Een van de voorzieningen is het Baluba indoor speelparadijs. De toegang is inbegrepen bij uw verblijf. In deze binnenspeeltuin vindt u ballenbakken, klimtoestellen, glijbanen, trampolines en bouwblokken. Kortom, alles waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich heerlijk mee vermaken. Verder is het speelparadijs meestal ook voorzien van een bar.

Center Parcs parken in Nederland & België met een Baluba

Nederland en België hebben prachtige vakantiebestemmingen. Er is vaak één probleem; de kans op regen is groot. Wilt u uw vakantie met uw kinderen niet in het water laten vallen, kies dan voor een vakantiepark met indoor recreatie, zoals een Baluba speelparadijs. Ga daarvoor naar Het Meerdal in Limburg. Hier vindt u uitdagende klimkooien en een parcours met mini-cars. Ook op Center Parcs Park Zandvoort is een Baluba speelparadijs; ideaal ter afwisseling met een dagje strand. Er is bovendien ook een indoor trampolinepark. Op De Eemhof vindt u een mini-Baluba, indoor mini-cars en bumper cars. In België bent u voor indoor speelpret op het juiste adres bij Center Parcs Erperheide in Peer.

Center Parcs parken met een Baluba in Duitsland

Ook bij onze oosterburen kunt u genieten van de vertrouwde kwaliteit van Center Parcs. Wilt u gegarandeerd zijn van een flinke dosis kinderpret, dan zit u altijd goed op het vakantiepark Bispinger Heide. Hier in het Noord-Duitse Soltau is men ook bekend met ‘Baluba’! Dit is trouwens een 5-birdie park, oftewel een vakantiepark van topklasse met de meest spectaculaire voorzieningen voor jong en oud. Gaat u liever naar Zuid-Duitsland? Neem dan een kijkje bij Park Allgäu, ook een 5-birdie park, in de uitlopers van de Alpen. Hier is een Baluba indoor speelparadijs in junglesfeer met talloze klimtoestellen, softbalveld met schuimbalkanonnen, mini-cars en trampolines.

Welke Franse Center Parcs parken hebben een Baluba?

In Frankrijk staan er ook Center Parcs parken van topklasse voor u klaar met een indoor speelparadijs. Het dichtstbij is Les Trois Forêts vol klim- en klautertoestellen, glijbanen, trampolines, blokken en schuimbalkanonnen. Laat de kinderen lekker ravotten en geniet zelf op het terras. Bij Les Bois Francs in Normandië is er eveneens geen ruimte voor verveling, dankzij Baluba, de mini-cars, bumper cars en indoor minigolfbaan. Het is ook een topidee om de Loirestreek te verkennen tijdens een vakantie bij Les Hauts de Bruyeres. Combineer dit met uren kinderspeelpret in het indoor speelparadijs, met ponyrijden, indoor minigolf of bezoek Orry & vrienden. Vlak bij Poitiers ligt Le Bois aux Daims met fantastische boomhuizen, indoor speelpret en een kinderboerderij.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.