Kinderbungalows bij Landal GreenParks

bungalow_lief-2Op veel Landal parken kunt u een kinderbungalow reserveren. Deze bungalows zijn naast de standaard inrichting, uitgebreid met een aantal leuke extra’s voor kinderen. Hierdoor sluit deze bungalow aan, op de belevingswereld van kinderen. Zo is er kindermeubilair, speelgoed en ook aan de veiligheid is gedacht. Maar wist u dat Landal naast de ‘gewone’ kinderbungalows ook een aantal unieke bungalows verhuurt? Deze bungalows zijn bijzonder vormgegeven en supergaaf voor kinderen.

Om het u makkelijk te maken, hebben we alle bijzondere bungalows die supergaaf zijn voor kinderen op een rij gezet.

De ‘gewone’ kinderbungalow bij Landal.

De ‘gewone’ kinderbungalows bij Landal vindt u op steeds meer Landal parken in Nederland, België en Duitsland. Hier viert u vakantie zonder gesjouw met kinderbenodigdheden en zijn de bungalows, gericht op een onbezorgde vakantie. Een commode met aankleedkussen, toiletverkleiner, kinderbed en speelgoed, het is allemaal aanwezig. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om een extra luxe bungalow te reserveren. Zodat ook u, heerlijk vakantie kunt vieren, wat dacht u van een sauna en boxspring bedden die bij aankomst zijn opgemaakt? Heerlijk! Landal parken die ‘gewone’ kindvriendelijke bungalows verhuren kunt u zoeken met ons ‘zoekfilter‘ – Tip

Interesse? Reserveer een ‘gewone’ kinderbungalow en geniet van een ontspannen verblijf, samen met uw kinderen. Aanrader!

De gehele dag door vakantiepret? Reserveer dan een van de vele kinderbungalows bij Landal! Dit is genieten voor jong en oud!

Overnachten in de bomen

mbg_02_84820-lowresWauw … deze luxe ‘Droomboom’ op Landal Miggelenberg is geweldig! Hier slaapt u hoog in de bomen in een luxe en knusse boomhut die van alle gemakken is voorzien. Via een trap, die uitkomt op een ruim terras, betreed u de ‘Droomboom’. De inrichting is authentieke met veel houten details en volledig ingericht voor vier personen. Via de uitkijktoren van de ‘Droomboom’, krijg je een geweldig uitzicht over de Veluwse bossen. Supergaaf is ook de glijbaan, waarop kinderen naar beneden kunnen suizen. Natuurlijk krijgt u als gast toegang tot alle voorzieningen op Miggelenberg. Zo is er een binnenzwembad en een speeltuin en een animatieteam.

Interesse? Reserveer de ‘Droomboom’ en slaapt op grote hoogte, in de toppen van de bomen, waar u in de vroege ochtend wordt gewekt door tsjilpende vogels. Heerlijk!

De ‘Droomboom‘ ligt midden op de Veluwe en is voor zowel kinderen als volwassenen een geweldig vakantieadresje. Zeer populair!

De ‘Lief’ kinderbungalow. Fris en vrolijk!

Landal Coldenhove verhuurt twee bungalows die ze compleet hebben ingericht in de bekende ‘Lief’ stijl. De ‘Lief’ kinderbungalow is tot in de details afgestemd op jonge gezinnen. De hele bungalow is vormgegeven in de bekende ‘Lief’ stijl. Die we het beste als – fris, zeer vrolijk en gezellig kunnen omschrijven – Hier ontbreekt het u aan niets! Een knusse woonkamer met open haard, een luxe keuken en een badkamer met een bad. Daarnaast is er een vrolijke speelkamer met ‘Lief’ zitzakken, kindertafel met krukjes en speelgoed. Maar het meest bijzondere is toch wel de jongens- en meisjesslaapkamer, natuurlijk ook ingericht in de ‘Lief’ stijl.

Interesse? Reserveer de 6-persoons ‘Lief’ bungalow en geniet van een heerlijke vakantie midden in de Veluwse bossen.

Als kinderen zich vermaken, dan heeft u het ook meteen naar uw zin. Kiest u voor een zespersoons ‘Lief’ kinderbungalow, dan zit u zeker goed!

Op vakantie met opa en oma. Super!

hof-van-saksen-accommodaties-8ckOp vakantie met opa en oma of met vrienden? Dan is deze luxe 8-persoons ‘kinderboerderij’ op Hof van Saksen, perfect! Naast de luxe en smaakvolle inrichting beschikt, deze ‘kinderboerderij’ over alle praktische kindervoorzieningen die u zich maar kunt wensen; van aankleedkussen, kinderbox en kinderbed tot babybadje, kinderstoel, kinderservies en traphekje. Ook een toiletverkleiner en kindveilige stopcontacten ontbreken niet. Natuurlijk is er ook speelgoed aanwezig! Er zijn 3 2-persoons slaapkamers en een 2-persoons slaapkamer met extra stapelbed en ledikant. De ‘kinderboerderij’ ligt op Hof van Saksen, een bruisend vakantiepark in Drenthe.

Interesse? Reserveer de 8-persoons ‘kinderboerderij’ en geniet van een vakantie bomvol speel- en waterpret.

Een vakantieboerderij waarin alle kindervoorzieningen standaard aanwezig zijn? In deze kinder-vakantieboerderij kunt u met opa en oma zorgeloos vakantie vieren!

Newborn boerderij. Perfect voor jonge ouders!

Gaat u met een baby op vakantie, dan is de luxe Newborn boerderij op Hof van Saksen, ideaal! Hier is alles voorhanden wat u nodig heeft voor de dagelijkse zorg van uw baby. Denk hierbij aan onder meer een wipstoeltje, box, flessenwarmer, luxe hangwieg, commode, tummytub, luieremmer, babybadje en videobabyfoon. Daarnaast is de Newborn boerderij niet alleen afgestemd op uw baby, ook u wordt verwend; een Nespresso machine, een keuken- en servicepakket ligt klaar, boxspring bedden die bij aankomst zijn opgemaakt en voor het broertje of zusje is er een luxe kinderkamer met pipo slaapwagen en speelgoed.

Interesse? Reserveer de Newborn boerderij en geniet van een vakantie bomvol speel- en waterpret.

Gaat u met een pasgeboren baby op vakantie, dan is de Newborn boerderij op Hof van Saksen een goede keuze! Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig.

Bijzonder en luxe kamperen met kinderen.

landal-safaritent-1Op safari in Nederland dat kan, als u kiest voor de luxe en comfortabele safaritenten van Landal, midden op de Veluwe. De 6-persoons safaritenten zijn compleet ingericht met een keuken, zitgedeelte, slaapkamers, een veranda en een pelletkachel, die zorgt voor warmte – alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf is hier aanwezig – Maar het meest unieke is de ligging; rustig gelegen midden in het bos. Weg van alle drukte zodat u zonder enige afleiding, kunt spelen met uw kinderen. Ideaal! Na een dag bos- en speelpret geniet u samen op uw houten veranda. En koelt het ’s avonds af? Kruip dan gezellig met z’n allen op de bank bij de gaskachel. Heerlijk!

Interesse? Reserveer een van de 6-persoons safaritenten; op Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill of Landal Warsberg

De safaritenten staan midden in het bos, zijn smaakvol ingericht en rustig gelegen. Kinderen zullen het geweldig vinden om hier te verblijven.

Meer kinderbungalows bij Landal

Naast de bovengenoemde kindvriendelijke bungalows, heeft Landal natuurlijk nog meer bungalows, die leuk zijn voor kinderen. Deze bungalows bij Landal kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.