Kinderbungalows bij Landal GreenParks

Op veel Landal parken kunt u een kinderbungalow reserveren. Deze bungalows zijn naast de standaard inrichting, uitgebreid met een aantal leuke extra’s voor kinderen. Hierdoor sluit deze bungalow aan, op de belevingswereld van kinderen. Zo is er kindermeubilair, speelgoed en ook aan de veiligheid is gedacht. Maar wist u dat Landal naast de (gewone) kinderbungalows ook kinderbungalows-plus en een aantal unieke bungalows verhuurt? Deze bungalows zijn bijzonder en supergaaf voor kinderen.

Om het u makkelijk te maken, hebben we alle bijzondere bungalows die supergaaf zijn voor kinderen op een rij gezet.

Kinderbungalows bij Landal

Kinderbungalows vindt u op steeds meer Landal parken in Nederland, België en Duitsland. Hier viert u vakantie zonder gesjouw met kinderbenodigdheden en zijn de bungalows gericht op een onbezorgde vakantie. Een commode met aankleedkussen, toiletverkleiner, kinderbed en speelgoed, het is allemaal aanwezig! Daarnaast kunt u ook een kinderbungalow-plus reserveren. U heeft dan de beschikking over nog veel meer spel- en speelvoorzieningen. Zoals een hinkelpad voor de deur, Swinxs (buiten speelcomputer) en staat er een kinderwelkomstpakket klaar.

De gehele dag door vakantiepret? Reserveer dan een kinderbungalow bij Landal! Dit is genieten voor jong en oud!
De ‘Droomboom’ ligt midden op de Veluwe en is voor zowel kinderen als volwassenen een geweldig vakantieadresje. Zeer populair!

Op vakantie met opa en oma. Super!

Op vakantie met opa en oma of met vrienden? Dan is deze 8-persoons ‘kinderboerderij’ op Hof van Saksen, perfect! Naast de en smaakvolle inrichting beschikt, deze ‘kinderboerderij’ over alle praktische kindervoorzieningen die u zich maar kunt wensen; van aankleedkussen, kinderbox en kinderbed tot babybadje, kinderstoel, kinderservies en traphekje. Ook een toiletverkleiner en kindveilige stopcontacten ontbreken niet. Natuurlijk is er ook speelgoed aanwezig! Er zijn 3 2-persoons slaapkamers en een 2-persoons slaapkamer met extra stapelbed en ledikant.

Een vakantieboerderij waarin alle kindervoorzieningen standaard aanwezig zijn? In deze kinder-vakantieboerderij kunt u met opa en oma zorgeloos vakantie vieren!
Gaat u met een pasgeboren baby op vakantie, dan is de Newborn boerderij op Hof van Saksen een goede keuze! Alles voor de zorg van uw kleintje is aanwezig.

Tip! Nog meer babybungalows bij Landal

Naast de Newborn vakantieboerderij op het luxe Hof van Saksen, heeft Landal ook op Coldenhove, Rabbit Hill, Aelderholt en Landgoed ’t Loo, speciale babybungalows. Ook in deze nieuwe babybungalows zijn alle voorzieningen aanwezig om het zo fijn mogelijk te maken voor u en uw pasgeborene. Denk aan een flessenwarmer, kinderbox en speelkleed, schommelstoel, meegroeistoel en een wipstoel. Ideaal! Want hiermee voorkomt u het gesjouw met babyspullen, waardoor uw verblijf toch een stuk aangenamer kan beginnen. Want met een baby is het druk genoeg!

De eerste vakantie met een baby is best spannend. Landal GreenParks zorgt er daarom voor dat uw gezin zorgeloos kan genieten.
De safaritenten staan in het bos of in de duinen, zijn smaakvol ingericht en rustig gelegen. Kinderen zullen het geweldig vinden om hier te verblijven.

Meer kinderbungalows bij Landal

Naast de bovengenoemde kindvriendelijke bungalows, heeft Landal natuurlijk nog meer bungalows, die leuk zijn voor kinderen. Deze bungalows bij Landal kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.