Veel vernieuwingen bij Landal

Landal GreenParks is voortdurend aan het vernieuwen. Ook de komende tijd kunt u vele verrassingen verwachten!  Zo zal binnenkort vakantiepark De Vlinderhoeve in de Achterhoek verhuurt worden via Landal GreenParks en komen er in 2020 maar liefst drie nieuwe Landal parken bij. Maar ook de bestaande Landal parken blijven vernieuwen in zowel voorzieningen als in nieuwe luxe en unieke bungalows. We zetten hier de laatste nieuwtjes bij Landal in de kijker!

Nieuw: Landal De Vlinderhoeve – Relaxen in de Achterhoek!

Landal De Vlinderhoeve ligt in de Kring van Dorth in de Achterhoek. Hier staat uw vakantie in het teken van ‘landelijk genieten’! U kunt hier prachtige wandel- of fietstochten maken langs authentieke boerderijen en landerijen. Leuke attracties in de buurt zijn Kasteel Ruurlo, Huis Verwolde en de Thermen van Bussloo. U verblijft in een moderne bungalow, voorzien van alle gemakken. Enkele accommodaties liggen aan het water. Geniet van rust en privacy en neem een duik in het binnenzwembad. Er is eveneens een sportveld, fietsverhuur en broodjesservice.

Nieuw: Landal Piperdam – Ontdek Schotland!

Landal verleidt u om Schotland te ontdekken! Verblijf in het spiksplinternieuwe vakantiepark Landal Piperdam. Op het Landal park staan prachtige bungalows; ruim van opzet en moderne gemakken. Landal Piperdam ligt aan een mooi meer in het romantische Schotse landschap. Ook de parkfaciliteiten zijn uitstekend! Er is een overdekte sporthal, overdekt speelparadijs, binnenzwembad en een beauty- en wellness centrum! Weer of geen weer? Bij Landal Piperdam wordt u overweldigd door de charme van Schotland. Ook geschikt als bestemming voor een golfvakantie!

In 2020 opent Landal Volendam – Watersport en natuur

U moet nog even wachten, maar in de tussentijd wordt er volop gewerkt om in 2020 de deuren te openen van Landal Volendam. Hier kunt u genieten van watersport en natuur in een typisch Hollandse omgeving. Uniek aan dit Landal park zijn de luxe vakantiehuizen in authentieke Volendamse bouwstijl, gelegen aan het Markermeer. Het gaat om een kleinschalig vakantiepark waar u in alle rust van uw welverdiende vakantie kunt genieten en met vele bezienswaardigheden in de buurt!

In 2020 opent Bad Boltenhagen

Wilt u de vakantieregio aan de Oostzee verkennen? Nog even geduld, want er wordt ook hard gewerkt om het Duitse vakantiepark Landal Bad Boltenhagen te realiseren! Dit vakantieparadijs ligt op 3 km afstand van Boltenhagen; een charmante badplaats aan de Oostzee. Hier ligt bovendien ook het kuuroord Ostseebad Boltenhagen. Er komen op dit park 113 vakantiewoningen, met onder meer super-de-luxe accommodaties met een privé wellness lodge! Ook een overdekt zwembad, speeltuin, restaurant, winkel en fietsverhuur ontbreken niet.

Overnachten bij de Efteling? Landal Kaatsheuvel is in aanbouw!

De Efteling is een van de meest betoverende plekken van ons land. U geniet straks nog meer van uw bezoek aan de Efteling door vlak bij dit magische pretpark te overnachten in het vakantiepark Landal Kaatsheuvel! Het park ligt slechts 2 km van de Efteling. U heeft hier straks de keuze uit diverse vakantiewoningen, waaronder comfort bungalows, luxe bungalows, groepsbungalows en kinderbungalows. Wat een verademing als u straks na een heerlijk dagje Efteling ‘thuiskomt’ op Landal Kaatsheuvel!

Nieuwe babybungalow op Landal Aelderholt

Op vakantie met een baby kan een behoorlijke uitdaging zijn. Landal maakt het u een stuk gemakkelijker! U boekt gewoon de luxe en nieuwe babybungalow op Landal Aelderholt, met een babyslaapkamer met wieg en ledikant en vele extra’s voor uw baby, zoals een omheind terras, babyfoon, flessenwarmer, box, kinderbestek, wipstoel, kinderstoel, veilige stopcontacten en speelgoed.

Nieuwe hondenbungalows op Aelderholt en Miggelenberg

Gaat u met uw viervoeter eropuit? Dan kunt u bij Landal Aelderholt en Landal Miggelenberg nu ook een hondenbungalow boeken. Deze bungalows beschikken over een omheinde tuin, een voer- en drinkbak, een kunststof hondenmand en een hondenbench. Er zijn maar weinig plekken zoals deze, waar u samen met uw hond kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Nieuw ‘Ranger House’ op Landal Hochwald

Heeft u geen zin om in een dertien-in-een-dozijn vakantiewoning te verblijven? Boek dan het nieuwe Ranger House op Landal Hochwald. Hier is veel aandacht besteed aan stijl en charme. U wordt hier ondergedompeld in een natuurlijke ranger stijl, met veel houten elementen. Het nabijgelegen Nationaal Park Hunsrück-Hochwald is als het ware in huis gehaald!

Vele nieuwe en vernieuwde bungalows op De Vers!

Een van de vakantieparken waar men flink aan het renoveren is geweest, is Landal de Vers in het Noord-Brabantse Overloon. Er zijn nieuwe 6- en 8-persoonsbungalows bijgebouwd, die zich onderscheiden door een moderne inbouwkeuken, luxe sanitair en een hedendaagse inrichting. Daarnaast zijn er 20 2-persoonsbungalows aangepast aan de wensen van vandaag!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.