Spectaculaire vernieuwingen bij Center Parcs in 2021!  

Op vakantie bij Center Parcs; dat betekent dat u kunt genieten van vertrouwde kwaliteit, maar ook dat u telkens verrast wordt door spectaculaire vernieuwingen. Welke verrassingen heeft Center Parcs in 2021 voor u klaarstaan? Er zijn vernieuwingen op alle fronten; van gerenoveerde accommodaties en compleet nieuwe cottages tot nieuwe speeltuinen en andere te gekke recreatievoorzieningen. We geven u hier alvast een voorproefje, zodat u veel moois heeft om naar uit te kijken in het nieuwe jaar!

Park Zandvoort pakt uit met strand cottages in retro-stijl

Wie boekt bij Center Parcs in Zandvoort, is gegarandeerd van een topvakantie. De kwaliteit van uw vertrouwde vakantiepark in combinatie met het strand en de zee is altijd een succes. Center Parcs doet hier in 2021 echter nog een schepje bovenop met nieuwe Beach Chillas; strandcottages in retro-stijl met frisse groenblauwe kleuren en speelse elementen. Dat versterkt nog meer dat onbezorgde vakantiegevoel. Andere grote verrassingen zijn de nieuwe wildwaterbaan in de Aqua Mundo van 116 m lang en de vernieuwde Action Factory met Baluba indoor speelparadijs, spring-paradijs Jump Town, LED bowlingbaan, nieuwe Kids Club en het Crea Atelier.

(Her)ontdek het compleet vernieuwde vakantiepark De Eemhof

Op zoek naar een wellness bestemming om helemaal tot rust te komen? Boek dan de gloednieuwe en luxe Wellness Cottage van De Eemhof. Dankzij het bubbelbad buiten op uw terras en uw wellness badkamer met Finse sauna, hammam én whirlpool, staat hier alles in het teken van intens relaxen. Of wat dacht u van de Avontuur Cottage? Perfect voor avontuurlijke gezinnen. Verder heeft de Aqua Mundo er een nieuwe troef bij; een te gekke Duo Racer Superglijbaan. Wie is als eerste beneden? Laat u eveneens verrassen door de vernieuwde Action Factory, met een uitdagend Klimparadijs, Kids Speelruimte, Gametown, Bumper Cars en LED bowlingbaan.

Het Heijderbos verrast met nieuwe Avontuur Cottages

Houdt u van actie en avontuur? Dan is Center Parcs Het Heijderbos in Noord-Limburg en vlak bij Nijmegen een voortreffelijke keus. Het avontuur start direct in uw nieuwe ‘Avontuur Cottage’; kom gezellig samen in de woonkamer in woestijn-stijl en met een sterrenhemel, geniet in de badkamer van een tropische sfeer en slaap in een junglekamer. Ook veel bestaande Comfort en Premium Cottages en het hotel zijn hier vernieuwd. Daarnaast is ook de Action Factory nog uitdagender geworden met o.a. een nieuw klimparadijs, een indoor HangOut met interactieve voetbalmuur en een spectaculaire Laser Battle Arena.

Diverse nieuwe gethematiseerde speeltuinen

Als er iets een topprioriteit is van Center Parcs, dan is het wel dolle kinderpret op alle vakantieparken. Met regelmaat worden daarom de recreatievoorzieningen voor kinderen op de diverse parken vernieuwd en nog leuker gemaakt. In 2021 kunnen de jongste gasten op Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe en op de Kempervennen in Noord-Brabant nog meer speelpret beleven in de nieuwe buitenspeeltuinen met een leuk dierenthema. Ook de shops en bowlingbanen zijn hier in een nieuw jasje gestoken. Verder treft u ook op Center Parcs Het Meerdal in Limburg nieuwe gethematiseerde speeltuinen aan.

In 2021 opent Center Parcs Terhills Resort

Naast de vele vernieuwingen, opent Center Parcs ook nog een nieuw vakantiepark in de Belgische Kempen: Resort Terhills. Hier viert u vakantie midden in een heuvelrijk en bosrijk landschap aan een uitgestrekt meer. Het meer is ideaal om te suppen en te raften. Bezoek ook de park plaza met een binnenzwembad, indoor speeltuin, restaurant en de Kids Club. Heerlijk toeven is het ook in de vrijstaande moderne cottages, die veelal zicht geven op het meer. Zoekt u extra luxe dan zijn de exclusive cottages met buitensauna en -douche wellicht ook een goede keuze. Winkelt u graag Resort Terhills ligt op 2,5 km van Maasmechelen en 18 km vanaf Maastricht.

Kortom, van uw vakanties bij Center Parcs krijgt u nooit genoeg, want er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken. Ook in 2021 hoeft u niet ver te reizen om de dagelijkse routine te ontvluchten en dat echte vakantiegevoel te ervaren!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.