Surf- en strand vibe op Park Zandvoort

U geniet in deze Beach Villa optimaal van de relaxte surf- en strand vibe! Lekker loungen in de hangmatten en marshmallows roosteren op uw barbecue.

Wilt u optimaal genieten van het beach gevoel, reserveer dan deze Beach Villa. Deze Beach Villa ligt niet alleen op een heerlijk plekje, de inrichting is ook hemels! De Beach Villa heeft een frisse en casual strand-look waardoor u bij binnenkomst direct de relaxte surf- en strand vibe voelt. Via de tuindeuren krijgt u toegang tot de tuin, kinderen kunnen hier spelen in de omheinde privétuin, terwijl u plaatsneemt in de hangmatten en marshmallows roostert op uw kampvuurbarbecue. Bovendien heeft u gratis draadloos internet en het keuken- en het bedlinnenpakket is inclusief. Ook zijn de bedden bij aankomst opgemaakt! Deze Beach Villa is boekbaar voor 4 en 6-personen. 

U kunt genieten van:

  • Zeer smaakvol ingericht in casual strand-look
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1 slaapkamer heeft een retrobusje als stapelbed
  • Omheinde privé-tuin met barbecue, glijbaan en waterelementen

Bent u een water- en strandliefhebber, dan is Center Parcs Park Zandvoort wat u zoekt. Niet alleen ligt de Noordzee direct voor de voordeur. Maar ook het subtropisch zwembad staat garant voor heel wat uurtjes waterpret: baantjes trekken in het 25-meterbad, een film bekijken vanuit het zwembad en de golven trotseren in het golfslagbad. 

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.