Beach Villa: Geniet van de surf- en strand vibe

Kenmerken: ,

U geniet in deze Beach Villa optimaal van de relaxte surf- en strand vibe! Lekker loungen in de hangmatten en marshmallows roosteren op uw kampvuurbarbecue.

Bent u een water- en strandliefhebber en gesteld op luxe en wellness, dan is Center Parcs Park Zandvoort wat u zoekt. Niet alleen ligt het Noordzeestrand pal voor de voordeur: lekker uitwaaien en met uw kinderen, vliegeren, schelpen en krabbetjes zoeken en bij mooi weer languit op een dekentje. Perfect! Maar ook het subtropisch zwembad staat garant voor heel wat uurtjes waterpret. Suis van de waterglijbaan, baantjes trekken in het 25-meterbad, een film bekijken vanuit het zwembad en de golven trotseren in het golfslagbad. Waarna het heerlijk thuiskomen is in de luxe wellness cottage met bubbelbad en sauna!

Geniet van de relaxte surf- en strand vibe

Wilt u optimaal genieten van het beach gevoel, reserveer dan deze Beach Villa. Deze Beach Villa ligt niet alleen op een heerlijk plekje, de inrichting is ook hemels! De Beach Villa heeft een frisse en casual strand-look waardoor u bij binnenkomst direct de relaxte surf- en strand vibe voelt. Via de tuindeuren krijgt u toegang tot de tuin, kinderen kunnen hier spelen in de omheinde privétuin, terwijl u plaatsneemt in de hangmatten en marshmallows roostert op uw kampvuurbarbecue. Bovendien heeft u gratis draadloos internet en het keuken- en het bedlinnenpakket is inclusief. Ook zijn de bedden bij aankomst opgemaakt! Deze Beach Villa is boekbaar voor 4 en 6-personen. Goed om te weten: De villa’s zijn begin 2020 klaar, maar nu al boekbaar.

BOEK DEZE BUNGALOW