4 vakantieparken bij Groningen

Groningen ligt in het noordelijkste puntje van Nederland en is de provincie voor wie wil onthaasten en de drukte van het dagelijkse leven wil ontvluchten. Ook de natuur is prachtig! Weidse vergezichten over uitgestrekte polders, weilanden en akkers! Bezoek de stad Groningen en ga naar het Nederlands Stripmuseum en beklim de Martinitoren. Waan u voor eventjes terug in de tijd bij Vesting Bourtange. Wilt u genieten van rust en ruimte en ook de stad Groningen bezoeken, reserveer dan een van de vakantieparken in Groningen.

 • Ruimte, een weids uitzicht en nagenoeg geen drukte
 • Filter, vergelijk en zoek het juiste vakantiepark in Groningen
 • De vakantieparken in Groningen zijn rustig en veelal kleinschalig
 
Favoriet

De Bloemert

Gastbeoordeling 8,8 score van 5 gast(en) - Ligt op: 13.9 km.

Een ideaal park voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Varen en surfen op het Zuidlaardermeer, fietsen en wandelen door het Drents landschap.

Meer park info »

 • Privé-zwembad
 • Vakantiedialyse
 • Watersport
 
Favoriet

Villapark Akenveen

Gastbeoordeling 7,5 score van 2 gast(en) - Ligt op: 15.9 km.

Geniet in de Kop van Drenthe van de schitterende natuur én van het gemoedelijke Villapark Akenveen. Met een recreatiemeer, visvijver en een binnen- en buitenspeeltuin.

Meer park info »

   
  Favoriet

  De Norgerberg

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 16.6 km.

  In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

  Meer park info »

    
   Favoriet

   Villapark Schildmeer

   Gastbeoordeling 9,0 score van 2 gast(en) - Ligt op: 18.8 km.

   Villapark Schildmeer is een goede keuze voor water- en watersportliefhebbers. U verblijft pal aan het Schildmeer dat een keur aan watersport mogelijkheden biedt.

   Meer park info »

   • Watersport