Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer is een goede keuze voor water- en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het Schildmeer dat een keur aan watersport mogelijkheden biedt. Meld u aan voor een surf-cursus, huur een sloep en ga vissen.

 • Perfect voor watersportliefhebbers
 • Ontspannen vissen of watersporten aan het Schildmeer
 • Fietsen en wandelen door Tetjehorn en ’t Roegwold.

Vind de beste prijs voor: Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer is een klein villapark aan het Schildmeer. Hierdoor is het villapark uitermate geschikt voor water- en watersportliefhebbers: windsurfen, kajakken of vissen. Eventjes voldoende waterpret, ook het vestingstadje Bourtange ligt vlakbij. Een oud stadje met veel bezienswaardigheden en waar u kunt rondwandelen over de vestingwallen. Zin in een stedentrip, bezoek dan de gezellige stad Groningen en beklim hier de Martinitoren, voor een magistraal uitzicht over de omgeving.

Wat is er te doen op Villapark Schildmeer?

Villapark Schildmeer is een goede keuze voor water- en watersportliefhebbers. U verblijft immers pal aan het Schildmeer dat een keur aan watersport mogelijkheden biedt. Meld u aan voor een surfcursus, ook het huren van een sloep is mogelijk. Vist u graag, ook dan is Villapark Schildmeer een goede keuze. U kunt vanuit uw achtertuin vissen, maar met een bootje het Schildmeer op, om te vissen op grotere vis, is ook geen enkel probleem.

Na een middagje op het water kunt u met uw kinderen een balletje trappen op het sportveldje. Wilt u de omgeving verkennen, bij de receptie kunt u fietsen huren. Vraag naar de mogelijkheden, routes en tips. Tegenover Villapark Schildmeer ligt ook een mooie 9 holes golfbaan.

Er is op Villapark Schildmeer geen parkrestaurant, wel is er een snackbar. Zou u graag gezellig tafelen dan moet u in de omgeving een restaurant zoeken. U kunt natuurlijk ook zelf koken. U verblijft immers in een vrijstaande villa, die compleet is ingericht en aan het water zijn gelegen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (tegen betaling)
 • WiFi centrale voorziening (tegen betaling)

Sport/Spel

 • Fietsverhuur
 • Zeil-, motor-, surfplank en roeibootverhuur
 • Speeltuin
 • Visvijver

Plattegrond Villapark Schildmeer

Bekijk hier de plattegrond van de Villapark Schildmeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Villapark Schildmeer

Aanbiedingen

Last-minute vakantie bij Summio

Wilt u een heerlijke last-minute vakantie in Nederland boeken? Kies voor een last-minute vakantie bij Summio Parcs en u profiteer van scherpe prijzen. 

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.