4 vakantieparken bij Utrecht

Utrecht, de meest centraal gelegen provincie in Nederland, is perfect voor zowel een stedentrip als genieten van de natuur. Het natuurgebied: De Utrechtse Heuvelrug vormt het groene hart van deze provincie en is het perfecte decor voor lange wandelingen en fietstochten. Ontdek ook de gezellige stad Utrecht! Maak een rondvaart op de grachten, shoppen en pik een terrasje. Oftewel, voor de perfecte mix van een gezellige stedentrip en natuur moet u in Utrecht zijn! Vergelijk en boek één van de vakantieparken in Utrecht.

 
Favoriet

RCN het Grote Bos

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 13.8 km.

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Bonte Vlucht

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 19.4 km.

  Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

  Meer park info »

  • Rustig
   
  Favoriet

  Landgoed Ginkelduin

  Gastbeoordeling 7,8 score van 10 gast(en) - Ligt op: 24.1 km.

  Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

  Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Voor tieners
   
  Favoriet

  Camping De Rotonde

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en) - Ligt op: 24.6 km.

  De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

  Meer park info »