Fotoreportage Kasteeldomein Cauberg

Wilt u in de maanddecember onder gedompeld worden in de kerstsfeer of bent u op zoek naar kerstcadeaus of kerstinspiratie? Dan kunnen wij een weekendje Valkenburg aanraden! Valkenburg staat in de decembermaand namelijk helemaal in het teken van Kerst. Het lijkt er zelfs op dat Valkenburg elk jaar grootser uitpakt.

Ook dit jaar is het vanaf 14 november t/m 4 januari 2015 elke dag kerst in Valkenburg. Zowel op woensdag als op zaterdagavond trekt er een kerstparade met verlichte praalwagens en dansers door het centrum van Valkenburg.  Het Theodoor plein is omgetoverd tot een sprookjesachtige plek met uiteraard de Kerstman (met wie u overigens op de foto kan), grote kerstboom, hapjes en nostalgisch attracties. Bijzonder is ook route d’amuse, deze route voert u langs 5 gerenommeerde horecagelegenheden waar u een fijne amuses kan proeven.

De absolute trekpleisters zijn de twee kerstmarkten in de Gemeentegrot en de Fluweelgrot. Naast de bijzondere omgeving met wandschilderingen en sculpturen vindt u er een keur aan kerstsnuisterijen. In de Wilhelminagrot vindt u de grootse Europese zandsculptuur kerststal. Voldoende te beleven dus!  Zou u nog meer Kerstsfeer willen opsnuiven, Aken ligt ook dichtbij.

Kasteeldomein de Cauberg is compleet in kerstsfeer

Voor een verblijf tijdens de decembermaand kan u kiezen voor een hotel, maar wat dacht u van een vakantiepark Kasteeldomein De Cauberg? Niet alleen heeft u veel meer vrijheid, het vakantiepark is ook zeer fraai vormgegeven en zeer goed onderhouden. Bungalowparkoverzicht.nl bezocht dit park en maakte een fotoreportage. Bij aankomst wordt al direct duidelijk dat dit een zeer goed onderhouden vakantiepark is, wat in de decembermaand compleet in kerstsfeer wordt gebracht.

Op het Kasteeldomein De Cauberg zijn zowel bungalows als luxe appartementen boekbaar. De absoute eyecatchers zijn de luxe (rode) appartementen en de Limburgse vakwerkhuisjes.

De drie bovenstaande foto’s zijn gemaakt in de 2-personen appartement, die gelegen zijn in het een fraaie gele appartementencomplex. Daarnaast kan u ook een super-de-luxe penthouse boeken, ook gelegen in een appartementencomplex.

Door de typische Limburgse vakwerkhuisjes krijgt het park een zeer autentieke uitstraling. Deze vakantiehuisjes zijn boekbaar voor 6 persoonen en hebben een klassieke inrichting.

Kasteeldomein De Cauberg heeft weinig voorzieningen, hierdoor is het wat minder geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze zullen zich snel vervelen, maar door deze keuze is Kasteeldomein De Cauberg juiste wel zeer geschikt voor 55 plussers of echtparen die op vakantie willen zonder kinderen. Lekker uitrusten, wandelen en Valkenburg bezoeken zijn hier belangrijke bezigheden. In samenwerking met Thermae 2000 biedt het vakantiepark voordelige relax arrangementen aan. Tevens beschikt het vakantiepark over een goed restaurant, een gezellige bar en buitenterras. Bij de receptie zijn we vriendelijk ontvangen, u vindt er een ruime sortering aan omgevingsinfo en een kleine parkshop met basis levensmiddelen.

Bungalowparkoverzicht heeft dit park bezocht in de decembermaand, het spreekt voor zich dat dit ook een fraai park is in het voorjaar en zomerperiode vanwege de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Bij interesse kunt u hier vakantiepark Kasteeldomein De Cauberg boeken.

Foto copyright Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.