Domein de Schatberg: voor actieve gezinnen

Actieve gezinnen zijn op Landal Domein de Schatberg helemaal op hun plek! Het gemoedelijke vakantiepark ligt namelijk aan een groot recreatiemeer waarop u kunt waterskiën. Compleet met waterhindernissen en (spring)hellingen. Maar naast waterskiën kunt u rondom de verschillende meren ook uitstekend vissen! Heeft u honden, ook dan is Domein de Schatberg een uitstekende keuze want er is een hondenzwemplaats inclusief hindernissen! Supergaaf en een echte uitdaging is ook het klimpark Klimkong – het hoogste klimpark van Zuid-Nederland. Voor wie durft, u kunt klimmen tot een hoogte van 15 meter! Bovendien liggen Toverland en het Family Entertainment Center Sevenum vlakbij! Meer dan voldoende vermaak dus!

Bij aankomst op Landal Domein de Schatberg springt het hoogste Klimpark van Zuid-Nederland, ‘Klimkong’ direct in het oog. Het parcours torent hoog boven de bomen uit!

Hier kunt u klimmen van 5 tot 15 meter hoog en zijn er ook verschillende routes in 4 moeilijkheidsgradaties. Uiteraard onder begeleiding alsook tegen betaling. Het klimpark grenst aan een groot recreatiemeer en pal naast het klimpark ligt ook een fraaie midgetgolfbaan. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op de bankjes die zicht geven op het water en op het Family Entertainment Center Sevenum.

Het grote recreatiemeer is omgevend door een fijn zandstrand, waar het op mooie dagen heerlijk toeven is! Het strand loopt geleidelijk af, ideaal dus voor jongen kinderen om veilig in het water te spelen. Tevens kunt u op het meer ook kanovaren en kinderen kunnen in een bootje stappen (kidshaven) om deze zelf te besturen. Aan dit meer liggen ook een aantal grote luxe watervilla’s voor 12 en 14 personen! Deze villa’s zijn uitermate geschikt voor grote groepen en of families.

Ook het centrumgebouw ligt vlakbij dit recreatiemeer. U heeft dan ook vanaf het terras een mooi uitzicht op het zandstrand en het meer! In het centrumgebouw vindt u een supermarkt, een binnenterras, een bowlingbaan en ook het entertainment-team vindt u hier, net als het binnen- en buitenzwembad! Het binnenzwembad beschikt over een waterglijbaan en het buitenzwembad heeft een fraaie waterattractie.

Op Landal Domein de Schatberg zijn honden meer dan welkom! Er zijn dan wel geen speciale hondenbungalows te boeken, maar er zijn wel een aantal speciale hondenvoorzieningen, die u niet snel zult tegenkomen op andere vakantieparken. Er is namelijk een hondenzwemplaats en is er een natuurlijk omheind hindernisparcours. Ideaal dus om lekker met uw hond te spelen en te ravotten.

Maar de absolute topper op Landal Domein de Schatberg is de kabelskibaan! Met een snelheid van 30 km per uur suist u over het water en indien gewenst kunt u ook de hindernissen nemen. Kinderen vanaf 5 jaar zijn al welkom en veel mensen hebben binnen een half uurtje de grondbeginselen van het waterskiën al onder de knie. U kunt kiezen voor een uurtje, twee uur en zelfs voor een gehele dag! Uiteraard is dit wel tegen betaling en in de wintermaanden is de kabelbaan gesloten.

Aan- en rondom het recreatiemeer is het zeker op mooie dagen druk en gezellig! Terwijl uw kinderen het waterskiën onder de knie krijgen, kunt u plaats nemen op het terras dat zicht geeft op het meer met de watersporters. Zou u een verblijf boeken op Landal Domein de Schatberg en wilt u zeker waterskiën, dan is het raadzaam om al een paar dagen voor aankomst, een reservering te maken. Dit kan via deze link: https://www.seven-twenty.nl

Domein de Schatberg bestaat uit een camping – die overigens niet onder Landal valt – en een vakantiepark, waarvan u de bungalows wel kunt reserveren via Landal! Naast de luxe groepsvilla’s zijn er ook 4, 6, 8 en 10-persoons bungalows boekbaar, die aan het water liggen of grenzen aan een bosrand. Er zijn diverse type bungalows boekbaar, van een landhuis tot een knus rietgedekt boerderijtje, die samen een rustig dorpje vormen. Goed om te weten: U mag één auto parkeren bij de bungalow.

Uiteraard ontbreekt een goed verzorgd sport-en speelpark niet! U kunt er een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, er is een basketbalveld, er zijn twee airtrampolines, kunt u pingpongen, er is een klein speeltuintje en er zijn drie oefendoelen. Het sport- en speelpark ligt mooi beschut in het groen en rond het terrein zijn voldoende zitplekken. Het sportpark vindt u achter het centrumgebouw!

Family Entertainment Center Sevenum

Op wandelafstand van Domein de Schatberg ligt Entertainment Center Sevenum. Het Entertainment Center hoort niet bij het vakantiepark, maar als u verblijft op de Schatberg is het zeker een aanrader om er te gaan eten of om gebruik te maken van de sport- en speelvoorzieningen. Zo herbergt het ABC restaurant, maar liefst 11 restaurants onder 1 dak, waar u voor één all-in prijs kunt eten en drinken. Daarnaast kunnen tieners terecht in The Portal Action House. Hier kunnen ze trampoline springen, freerunnen, BMX’en en steppen. Voor jonge kinderen is Mattel Play leuk! Hier komen ze oog in oog met TV-helden, zoals Thomas De Stoomlocomotief en Bob de Bouwer. Goed om te weten: Verblijft u als gast op Domein de Schatberg dan kunt u met korting terecht in het Action House en Mattel play. Daarnaast ligt ook Toverland op slechts 5 autominuten. 

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.