Hondenbungalows bij Landal

Uw viervoeter maakt deel uit van het gezin, het is dan vanzelf sprekend dat uw hond ook mee kan op vakantie. Bij Landal hebben ze dit ook gezien en hebben ze speciale hondenbungalows ontworpen. Aan alles is gedacht: van een hondenmand, een bench tot een omheinde tuin. Voor u betekend dit ook geen gesleep met spullen. Ideaal! Bovendien zijn er ook drie Landal parken, waar ze naast hondenbungalows, ook een hondendouche hebben. Kortom, op deze vier Landal parken is uw hond meer dan welkom.

Verblijf met uw gezin op een van de Landal parken met een hondenbungalow. Terwijl uw kinderen zwemmen, neemt u uw hond mee voor een extra lange wandeling. Heerlijk!

In deze hondenbungalows is aan alles gedacht: een hondenmand, een bench, een voer- en waterbak tot een omheinde tuin.

Resort Ooghduyn: Samen naar het strand

Een van de fijnste plekjes voor een vakantie, voor zowel u als uw hond, is zonder twijfel het strand. Resort Ooghduyn is dus perfect – gelegen nabij het strand in Julianadorp aan Zee. Strandwandelingen maken en  dolle door de branding. Perfect! U kunt een (gewone) bungalow boeken, maar u kunt ook de hondenbungalow reserveren op Resort Ooghduyn. Hier heeft u alles bij de hand voor uw hond: een hondenhuisje met kussen, een hondendouche met warm water, omheinde tuin en een hondenmand en hondenbench.

Hondenappartement op Salztal Paradies

Salztal Paradies is een Landal park in de Harz. Plons in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. U verblijft in een hondenappartement, welke gelegen is op de begane grond en een omheinden tuin heeft. Door de directe ligging aan het bos, het ideale adres als u graag lange wandelingen maakt met uw hond. Bij terugkomst kunt u zelfs uw hond afspoelen onder de hondendouche. Kortom, een perfect vakantieadresje voor u en uw hond!

Goed om te weten! Landal biedt vuurwerkvrije vakantieparken aan voor hondenbezitters tijdens de jaarwisseling.

Hondenbungalow met omheinde tuin

Landal Twenhaarsveld is een vakantiepark voor het hele gezin! Zwemmen in het overdekte zwembad, volop sport- en speelvoorzieningen en een tokkelbaan. Maar ook voor honden is dit een geweldig vakantieadres! Wandelen door het bos, is er een losloopgebied, een hondenzwemvijver en staan er in het restaurant zelfs hondenmenu’s op de menukaart. Of wat dacht u van de warme hondendouche? De hondenbungalow beschikt over: een bench, hondenmand, voeder- en drinkbak en omheinde tuin.

Dwergter Sand: Groeps hondenbungalow

Dwergter Sand ligt in de regio Münsterland. Een uitstekende regio om te wandelen en te fietsen op het uitgebreid fietsknooppunten netwerk. De grote plus van Dwergter Sand is het recreatiemeer met strand en strandpaviljoen. Bovendien grens Dwergter Sand aan een groot bos. Ideaal om wandelingen te maken met uw hond! Er zijn hondenbungalows voor vier en acht personen te huur. Dus ook als u met een groot gezelschap op vakantie wil, zijn er hondenbungalows boekbaar.

Interesse? Boek hier de vier en/of acht personen hondenbungalow.

Samen met uw trouwviervoeter uren dwalen door de natuur van Drenthe en de Veluwe. Na zo’n wandeling is het heerlijk ‘thuiskomen’ in uw gezellige hondenbungalow op Miggelenberg of Aelderholt. Heerlijk!

Tip! Met uw hond dwalen op de Veluwe

Zowel Landal Miggelenberg, als Rabbit Hill en Heideheuvel hebben een fantastische ligging op de Veluwe. Een perfecte keuze dus voor hondenbezitters, die graag, met hun hond uren dwalen door de natuur! Bij Landal hebben ze dit ook gezien en hebben ze speciaal voor hondenbezitters op deze parken hondenbungalows ontworpen. Alles is aanwezig: een bench, een mand en een omheinde tuin. Dus wilt u graag met u hond op vakantie, boek dan een van deze hondenbungalows, want hiermee voorkomt u gesjouw met hondenspullen.