Hondenbungalow bij Landal

Uw viervoeter maakt deel uit van het gezin, het is dan vanzelf sprekend dat uw hond ook mee kan op vakantie. Bij Landal hebben ze dit ook gezien en hebben ze speciale hondenbungalows ontworpen. Aan alles is gedacht: van een hondenmand, een bench tot een omheinde tuin. Voor u betekend dit ook geen gesleep met spullen. Ideaal! Bovendien zijn er ook drie Landal parken, waar ze naast hondenbungalows, ook een hondendouche hebben. Kortom, op deze vier Landal parken is uw hond meer dan welkom.

Verblijf met uw gezin op een van de Landal parken met een hondenbungalow. Terwijl uw kinderen zwemmen, neemt u uw hond mee voor een extra lange wandeling. Heerlijk!

 
In deze hondenbungalows is aan alles gedacht: een hondenmand, een bench, een voer- en waterbak tot een omheinde tuin.

Hondenbungalow met omheinde tuin

Landal Twenhaarsveld is een vakantiepark voor het hele gezin! Zwemmen in het overdekte zwembad, volop sport- en speelvoorzieningen en een tokkelbaan. Maar ook voor honden is dit een geweldig vakantieadres! Wandelen door het bos, is er een losloopgebied, een hondenzwemvijver en staan er in het restaurant zelfs hondenmenu’s op de menukaart. Of wat dacht u van de warme hondendouche? De hondenbungalow beschikt over: een bench, hondenmand, voeder- en drinkbak en omheinde tuin.

Reserveer deze hondenbungalow
 

Hondenappartement op Salztal Paradies

Salztal Paradies is een Landal park in de Harz. Plons in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. U verblijft in een hondenappartement, welke gelegen is op de begane grond en een omheinden tuin heeft. Door de directe ligging aan het bos, het ideale adres als u graag lange wandelingen maakt met uw hond. Bij terugkomst kunt u uw hond afspoelen onder de hondendouche.

Reserveer hier het hondenappartement
 
Goed om te weten! Landal biedt vuurwerkvrije vakantieparken aan voor hondenbezitters tijdens de jaarwisseling.