Kom relaxen in dit tiny house op De Veluwe

De combinatie van een Tiny House, het bosrijke park en de bossen en heide van de Veluwe maken deze bestemming perfect voor natuurliefhebbers!

Hebt u al ooit gehoord van de tiny house Movement? De interessante ideeën van deze sociale beweging zijn ondertussen doorgetrokken binnen de vakantiesector. Steeds meer vakantieparken bieden inventieve tiny houses aan als perfecte accommodaties. Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan de sfeervolle tiny houses van EuroParcs De Zanding, die u dichter bij de natuur brengen. Wees gerust, alle moderne gemakken zijn hier gewoon aanwezig, maar dan alleen op een beperkte oppervlakte: comfortabele bedden, badkamer met douche en wastafel en een keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

U kunt genieten van:

  • De ligging op een bosrijk park
  • Sfeervolle en natuurlijke inrichting
  • Op en top genieten van het buitenleven
  • Gezamenlijke vuurplaats en hottub
  • Binnenzwembad en natuurmeer met strand

Een tiny house Plus van EuroParcs de Zanding is de perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen door de Veluwe. Neem ook een duik in het binnenzwembad of verwen uzelf met een zen-momentje in het wellness centrum van het vakantiepark. Ook voor kinderen zijn er voldoende voorzieningen, zoals speeltuinen, sportvelden en een animatieteam.

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 2-PERSONEN

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 4-PERSONEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.