Ontdek dit tiny house op EuroParcs Maasduinen

De super sfeervolle en slimme inrichting van uw tiny house op EuroParcs Maasduinen doet u versteld staan; een klein vakantiehuis, optimaal genot!

Luxe genieten betekent niet dat u veel ruimte nodig heeft, daar getuigen de tiny houses van EuroParcs Maasduinen in Noord-Limburg wel van. In deze kleine vakantiehuisjes ontbreekt het niet aan moderne gemakken. Deze knusse accommodaties beschikken over 1 of 2 slaapkamers met fijne bedden. U beschikt eveneens over een eigen badkamer met een douche en een keukenblok. Uw tiny house is ingericht met natuurlijke elementen en warme kleuren, waardoor u zich meteen lekker ontspannen en thuis voelt.

U kunt genieten van:

  • Een slim en gezellig ingericht tiny house
  • Moderne gemakken op een klein oppervlak
  • Gezamenlijke binnenplaats met vuurplek en hottub
  • Overdekt zwembad en horeca op het vakantiepark

Er zijn veel goede redenen voor het boeken van een tiny house van EuroParcs Maasduinen. Allereerst is de ligging magnifiek. Verken het Nationaal Park de Maasduinen te voet, op de fiets of te paard. Ga zalig relaxen in Thermaalbad Arcen, verwonder u over de pracht van de Kasteeltuinen van Arcen of beleef dolle pret met de kinderen in Attractiepark Toverland in Sevenum.

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 2-PERSONEN

BOEK DIT TINY HOUSE VOOR 4-PERSONEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.