Adventure King

Bent u graag actief- en sportief bezig in de buitenlucht? Dan is Adventure King in De Lutte een aanrader! Want Adventure King organiseert een breed en uitdagend scala aan buitensporten en buitenactiviteiten, voor de gehele familie. Zegt u het maar, wat wilt u gaan ondernemen? Een activiteit op het land of water of een activiteit in de lucht. Kies maar! Wat dacht u van kanoën op de Vecht of de Dinkel of vlotvaren? Zoekt u liever de hoogte op, kies dan voor tokkelen of abseilen. Maar ook mountainbiken of boogschieten is mogelijk, als u liever met beiden benen op de grond blijft staan! De meeste activiteiten vinden plaats op en rondom Lutterzand en veel activiteiten zijn ook prima te combineren. Reserveren gaat makkelijk online.

Website: www.adventureking.nl
Adres: Lutterzandweg 16, 7587 LH De Lutte

Bungalowparken nabij Adventure King

Ferienresort Bad Bentheim

De bosrijke omgeving van Bad Bentheim is perfect voor wandel- en fietstochten. Nadien komt u tot rust in de luxe villa’s of neem een frisse duik in het binnenzwembad.

Lees meer
De Witte Berg

De Witte Berg is een gemoedelijk vakantiepark in Twente, nabij Ootmarsum. Wandelen en fietsen en nadien plonst u in het binnen- of buitenzwembad.

Lees meer