De Witte Berg

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

De Witte Berg is een gemoedelijk vakantiepark in Twente, nabij Ootmarsum. Wandelen en fietsen en nadien plonst u in het binnen- of buitenzwembad en daag uw kinderen uit op de midgetgolfbaan. Altijd leuk is een ritje op een pony of op een echte oldtimer trekker.

dewitteberg-zwembad-2
dewitteberg-4
dewitteberg-zwembad-1
dewitteberg-vijver
dewitteberg-50
dewitteberg-2
dewitteberg-5
dewitteberg-1
dewitteberg-660
dewitteberg-lodge-2
dewitteberg-lodge
dewitteberg-66

De Witte Berg

De Witte Berg is een gemoedelijk vakantiepark dat gelegen is in het kunststadje Ootmarsum! In dit bruisend en gezellig stadje vindt u tal van kunstgalerijen, winkels en eetgelegenheden. Ideaal voor een ontspannen middagje uit. Maar vergeet ook uw wandelschoenen niet, want tijdens een wandeltocht wordt u getrakteerd op een schitterend landschap met glooiende heuvels, weilanden en historische boerderijen in Saksische stijl. Niet voor niets wordt dit stukje Twente ‘de tuin van Nederland’ genoemd.

Wat is er te doen op vakantiepark De Witte Berg

Welk seizoen ook, vakantiepark De Witte Berg biedt het jaarrond vakantieplezier! Dolle waterpret in het zwembad dat bij mooi weer omgetoverd kan worden in een buitenzwembad, door het dak open te schuiven. Terwijl uw kinderen zwemmen en bommetjes maken, kunt u zonnen en lekker luieren aan de rand van het zwembad. Zo kunt u een oogje in het zeil houden! Nog een topper is de recreatieplas met zandstrand en mega trampoline. Spreid een dekentje en geniet van de warme zon, terwijl uw kinderen zandkastelen bouwen op het strandje. Maar gewoon zwemmen en lekker dobberen op het water of vissen is ook mogelijk!

Gaaf is ook de watertuin, kinderen kunnen hier uren met water en zand spelen! Ideaal! Ook liggen er verspreid over vakantiepark De Witte Berg diverse speeltoestellen en is er een grote centrale speeltuin met een airtrampoline. Daag uw kinderen uit voor een partijtje midgetgolf en maak een toer door het Twentse landschap, op een echte oldtimer trekker. In de meeste schoolvakanties is er ook een recreatieteam aanwezig en kunnen kinderen een ritje maken op een pony. Is het wat minder weer? Geen probleem want de indoorspeeltuin biedt uitkomst.

Heeft u trek gekregen na een dagje zwemmen en ronddwalen over het Twentse platteland, schuif dan aan in het parkrestaurant ‘Bie Heintje’ wat ook beschikt over een zonnig terras, wat zicht geeft op de grote buitenspeeltuin. Zin in een snelle hap, ga dan langs bij de cafetaria! Ook een parkwinkel ontbreekt niet, maar in Ootmarsum liggen ook diverse winkels waar u boodschappen kunt doen. Op vakantiepark De Witte Berg heeft u keuze uit diverse accommodaties, die van alle gemakken zijn voorzien, gelegen zijn in het groen en alle ruimte bieden om rondom te spelen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Recreatieplas met zandstrand en waterglijbaan

Horeca

 • Restaurant
 • Snackshop
 • Park shop

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Minigolfbaan
 • Buiten- en buitenspeeltuin
 • Ponyrijden
 • Rijden op een oldtimer trekker
 • Airtrampoline

Bungalowparken nabij De Witte Berg

Vakantiepark ’n Kaps

In de natuurrijke omgeving kunt u wandelen en fietsen. Daarnaast kunt u vissen, is er een verwarmd buitenzwembad, een bowlingbaan en indoor speeltuin.

Lees meer
Ferienpark Grafschaft Bentheim

Kom naar de mooie omgeving van Uelsen en verblijf op het gezellige Grafschaft Bentheim. De mooie omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten.

Lees meer
De Vlegge

Op zoek naar een rustig adresje, dan kunnen we Landal de Vlegge aanraden! Hier kunt u te midden van veel groen heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Ferienresort Bad Bentheim

De bosrijke omgeving van Bad Bentheim is perfect voor wandel- en fietstochten. Nadien komt u tot rust in de luxe villa’s of neem een frisse duik in het binnenzwembad.

Lees meer
Recreatiepark de Tolplas

De Tolplas is een gemoedelijk recreatiepark met als middelpunt, een recreatievijver. Die bij mooi weer uitnodigt, om te zwemmen en te luieren op het zandstrandje.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Witte Berg

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.