Ferienpark Grafschaft Bentheim

Kom naar de mooie omgeving van Uelsen en verblijf op het gezellige Grafschaft Bentheim. De mooie omgeving leent zich perfect voor wandel- en fietstochten. Bovendien kunt u op het veelzijdige park talloze activiteiten ondernemen.

 • Ideale omgeving voor fietsliefhebbers
 • Rustig park in een bosrijke en veelzijdige omgeving
 • Adventure buitenspeeltuin op 500 m van het park

Vind de beste prijs voor: Ferienpark Grafschaft Bentheim

Ferienpark Grafschaft Bentheim

Ferienpark Grafschaft Bentheim is gelegen in Uelsen, een dorpje net over de grens met Nederland. In Uelsen en omgeving vindt u niet alleen schitterende natuur, maar u kunt er ook naar hartenlust wandelen en fietsen. Aanrader is de speciale ‘fietsbus’. De fiets gaat op de aanhanger en u stapt in de bus. Deze neemt u mee naar verschillende stops, waar vandaan u dan de weg per fiets kunt vervolgen. Een ideale manier om de hele regio te verkennen.

Wat is er te doen op Grafschaft Bentheim?

Op Ferienpark Grafschaft Bentheim staat vooral het genieten van de groene omgeving centraal. U loopt vanaf het ferienpark zo het bos in. De wandelpaden nemen u mee over de heuvels en langs velden en bossen en beginnen de fietsroutes direct bij het vakantiepark. Ideaal dus voor wandel- en fietsliefhebbers. Dus vergeet uw wandelschoenen en fiets niet. Lekker makkelijk is ook de fietsbus! Met deze bus kunt u overal waar u wilt uitstappen en terug fietsen terug naar Grafschaft Bentheim.

Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, maar ook de schommels en glijbanen zorgen voor vertier. Afhankelijk van de drukte op Ferienpark Grafschaft Bentheim wordt er een animatieprogramma aangeboden, met knutselen, stokbrood bakken en speurtochten in het bos. Vraag erna bij de receptie. Tevens kunt u bij de receptie diverse bordspellen lenen, zoals memory, ganzenbord of vier-op-een-rij.

U kunt zelf koken in de bungalow, maar u kunt ook terecht in het Koffiehuus, voor een snack, een patatje en een drankje. Terwijl u nog nageniet op het terras, kunnen kinderen spelen in de speelhoek. Let op: Ferienpark Grafschaft Bentheim heeft geen eigen zwembad maar op 2,5 kilometer van het ferienpark ligt een binnen- en buitenzwembaden. Hier kunt u tegen betaling zwemmen.

Voorzieningen

Zwembad/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Restaurant met terras

Algemeen

 • Receptie
 • Wasserette

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveld
 • Spelletjesverhuur
 • Fietsverhuur
 • Recreatieteam (zomervakantie)

Plattegrond Ferienpark Grafschaft Bentheim

Bekijk hier de plattegrond van de Ferienpark Grafschaft Bentheim (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Ferienpark Grafschaft Bentheim

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.