Anton Pieck Museum

Nog nooit van Anton Pieck gehoord? Dat kan bijna niet. Anton Pieck is namelijk bekend geworden als de ontwerper van het pretpark de Efteling. Zijn nostalgische en romantische tekeningen hebben al vele harten gestolen. In het Anton Pieck Museum vind je naast voorbeelden van zijn werk ook meubels en voorwerpen uit zijn ouderlijk huis. Er zijn geregeld interessante workshops en evenementen voor jong en oud.

Het museum is open van 1 november tot 1 mei van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 en van 1 mei tot 1 november op maandag van 13:00 tot 1700 en van dinsdag t/, zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Achterstraat 46-48
Hattem

Bungalowparken nabij Anton Pieck Museum

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
De Agnietenberg

Omgeven door veel groen en direct aan de Agnietenplas, is de Agnietenberg, perfect voor een ontspannen (familie) vakantie!

Lees meer
Zwembad op Landal landgoed 't loo
Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
Landgoed Old Heino

Landgoed Old Heino ligt verscholen midden in het groen en is een prima keuze als u eventjes de dagelijkse drukte achter u wil laten.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer
Buitenplaats Gerner

Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en ontspannen kan in de wellnesshoeve. Trek er op uit, om het mooie Vechtdal te verkennen.

Lees meer