Ballonvaren Zeeland

Bekijk Zeeland eens vanuit een heel ander perspectief, vanuit een luchtballon! Zeeland is een prachtprovincie, waar van alles te beleven valt. Een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland in Vogelwaarde is op alle fronten een hoogtepunt. U kunt hier rekenen op ervaren ballonvaart piloten die passie hebben voor ballonvaren en die Zeeland door en door kennen.

Adres: Kerkdreef 5, 4581 CB Vogelwaarde
Website: Ballonvaren Zeeland

Geniet van Zeeland op grote hoogte

De ballonvaart duurt minimaal een uur. Een uur waarin u volop kunt genieten van Zeeland op grote hoogte! Wanneer u een ballonvaart boekt bij Ballonvaren Zeeland, krijgt u uitgebreide uitleg over ballonvaren voordat u de lucht in gaat. Na afloop kunt u een drankje drinken op het landingsterrein. Of wat dacht u van een groepsfoto in de ballon (op aanvraag)? Er zijn ook ballonvaarten mogelijk over de Zeeuwse plaats Hulst: een unieke vestingstad met grachten, stadswallen en historische gebouwen. Ook het Heidebos met zandruggen, akkers en bossen is schitterend vanuit de lucht, evenals het Verdronken Land van Saeftinghe met zandplaten en uitgestrekte rietvelden.

Bungalowparken nabij Ballonvaren Zeeland

Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Lees meer
Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Lees meer
Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een afwisselende en waterrijke streek die toeristen veel te bieden heeft.

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Lees meer
Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa’s.

Lees meer
Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Lees meer
Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Lees meer