Ballonvaren Zeeland

Bekijk Zeeland eens vanuit een heel ander perspectief, vanuit een luchtballon! Zeeland is een prachtprovincie, waar van alles te beleven valt. Een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland in Vogelwaarde is op alle fronten een hoogtepunt. U kunt hier rekenen op ervaren ballonvaart piloten die passie hebben voor ballonvaren en die Zeeland door en door kennen.

Adres: Kerkdreef 5, 4581 CB Vogelwaarde
Website: Ballonvaren Zeeland

Geniet van Zeeland op grote hoogte

De ballonvaart duurt minimaal een uur. Een uur waarin u volop kunt genieten van Zeeland op grote hoogte! Wanneer u een ballonvaart boekt bij Ballonvaren Zeeland, krijgt u uitgebreide uitleg over ballonvaren voordat u de lucht in gaat. Na afloop kunt u een drankje drinken op het landingsterrein. Of wat dacht u van een groepsfoto in de ballon (op aanvraag)? Er zijn ook ballonvaarten mogelijk over de Zeeuwse plaats Hulst: een unieke vestingstad met grachten, stadswallen en historische gebouwen. Ook het Heidebos met zandruggen, akkers en bossen is schitterend vanuit de lucht, evenals het Verdronken Land van Saeftinghe met zandplaten en uitgestrekte rietvelden.

Bungalowparken nabij

Ballonvaren Zeeland

Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Oostappen Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een afwisselende en waterrijke streek die toeristen veel te bieden heeft.

Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.