Ballonvaren Zeeland

Bekijk Zeeland eens vanuit een heel ander perspectief, vanuit een luchtballon! Zeeland is een prachtprovincie, waar van alles te beleven valt. Een ballonvaart van Ballonvaren Zeeland in Vogelwaarde is op alle fronten een hoogtepunt. U kunt hier rekenen op ervaren ballonvaart piloten die passie hebben voor ballonvaren en die Zeeland door en door kennen. De ballonvaart duurt minimaal een uur. Een uur waarin u volop kunt genieten van Zeeland op grote hoogte! Wanneer u een ballonvaart boekt bij Ballonvaren Zeeland, krijgt u uitgebreide uitleg over ballonvaren voordat u de lucht in gaat. Na afloop kunt u een drankje drinken op het landingsterrein. Of wat dacht u van een groepsfoto in de ballon (op aanvraag)? Er zijn ook ballonvaarten mogelijk over de Zeeuwse plaats Hulst: een unieke vestingstad met grachten, stadswallen en historische gebouwen. Ook het Heidebos met zandruggen, akkers en bossen is schitterend vanuit de lucht, evenals het Verdronken Land van Saeftinghe met zandplaten en uitgestrekte rietvelden.

Website: www.ballonvarenzeeland.nl
Adres: Kerkdreef 5, 4581 CB Vogelwaarde

Bungalowparken nabij Ballonvaren Zeeland

Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Lees meer
Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Lees meer