Bie Dave & Marie

In het dorpje Melick, nabij Roermond, ligt Bie Dave & Marie. Hier bent u welkom, om te genieten van lekkere streekgerechten. Daarnaast staan er ook internationale gerechten op de menukaart. Bovendien mag een passende wijn of een passend biertje niet ontbreken. De recensies zijn uitstekend. Wat klanten vooral roemen, is de gezellige ambiance, de goede en vriendelijke bediening en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Bent u op vakantie in de omgeving van Melick, dan is een etentje ‘Bie Dave & Marie’ absoluut het overwegen waard.

Adres: Dorpstraat 43A, 6074 GA Melick

Bungalowparken nabij

Bie Dave & Marie

Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer 'Boschmolenplas'. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt zoals de naam al doet vermoeden, in het beroemde witte stadje Thorn. Bij mooi warm weer is het dagstrand perfect om een frisse duik te nemen of om te luieren op het strandje.

EuroParcs Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.