Bosbrasserie in de Sluis

Bezoekerscentrum De Maasduinen en Bosbrasserie In de Sluis zijn gevestigd in een milieuvriendelijk gebouw, wat gelegen is op een unieke plek: in het groen van natuurgebied De Maasduinen en aan het Reindersmeer. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras dat een schitterend uitzicht heeft over het Reindersmeer. Hier geniet u na een wandeling of fietstocht van een kopje koffie met echte Limburgse vlaai. Maar ook pannenkoeken, streekgerechten en ijsspecialiteiten staan op de menukaart.

Adres: Bosserheide 3e 5855 EA Well
Website: Bosbrasserie in de Sluis

Volop vertier voor jong en oud

Terwijl u nog nageniet, kunnen kinderen ravotten in het speelbos, dat gratis toegankelijk is. Spelen in het zand, verstoppertje spelen in het bos en hutten bouwen. Het speelbos is een natuurlijke speeltuin, zonder schommels en klimrekken. Bezoek ook het Bezoekerscentrum, waar u veel informatie krijgt over het natuurgebied De Maasduinen. Kortom, bij en rondom Bosbrasserie in de Sluis is voldoende te beleven: Wandelen en fietsen en er zijn ook verharde rolstoelpaden en mountainbikeroutes.

Bungalowparken nabij

Bosbrasserie in de Sluis

Marina Resort Well

Landal Marina Resort Well ligt in Noord-Limburg, direct aan het Leukermeer en aangrenzend ligt ook Nationaal Park De Maasduinen. U verblijft in een luxe watervilla met grote ramen waardoor u een geweldig uitzicht heeft op het Leukermeer.

Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan het Leukermeer en op wandelafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open en bruist het van de watersportactiviteiten rondom het Leukermeer.

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.