Bosbrasserie in de Sluis

Bezoekerscentrum De Maasduinen en Bosbrasserie In de Sluis zijn gevestigd in een milieuvriendelijk gebouw, wat gelegen is op een unieke plek: in het groen van natuurgebied De Maasduinen en aan het Reindersmeer. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras dat een schitterend uitzicht heeft over het Reindersmeer. Hier geniet u na een wandeling of fietstocht van een kopje koffie met echte Limburgse vlaai. Maar ook pannenkoeken, streekgerechten en ijsspecialiteiten staan op de menukaart.

Adres: Bosserheide 3e 5855 EA Well
Website: Bosbrasserie in de Sluis

Volop vertier voor jong en oud

Terwijl u nog nageniet, kunnen kinderen ravotten in het speelbos, dat gratis toegankelijk is. Spelen in het zand, verstoppertje spelen in het bos en hutten bouwen. Het speelbos is een natuurlijke speeltuin, zonder schommels en klimrekken. Bezoek ook het Bezoekerscentrum, waar u veel informatie krijgt over het natuurgebied De Maasduinen. Kortom, bij en rondom Bosbrasserie in de Sluis is voldoende te beleven: Wandelen en fietsen en er zijn ook verharde rolstoelpaden en mountainbikeroutes.

Bungalowparken nabij Bosbrasserie in de Sluis

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Het Heijderbos

Waterpret in het subtropisch zwembad of ontdek de Jungle Dome tijdens de Jungle Expedition. Sporten? Ga naar het Sport Center. Paardenliefhebbers bezoeken de manege.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom!

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
Vakantiepark De Bergen

Vakantiepark De Bergen is een populair vakantiepark. De absolute trots is het strandbad met zandstrand. Maar ook de binnenspeeltuin en de elektrische motors zijn top!

Lees meer