Bosbrasserie in de Sluis

Bezoekerscentrum De Maasduinen en Bosbrasserie In de Sluis zijn gevestigd in een milieuvriendelijk gebouw, wat gelegen is op een unieke plek: Midden in het groen van natuurgebied De Maasduinen en aan het Reindersmeer. Bij mooi weer is het dan ook goed toeven op het grote terras dat een schitterend uitzicht heeft over het Reindersmeer. Hier geniet u na een wandeling of fietstocht van een vers kopje koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. Maar ook pannenkoeken, streekgerechten en ijsspecialiteiten staan op de menukaart. Terwijl u nog nageniet, kunnen kinderen ravotten in het speelbos, dat gratis toegankelijk is. Spelen in het zand, verstoppertje spelen in het bos en hutten bouwen. Het speelbos is een natuurlijke speeltuin, zonder schommels en klimrekken. Bezoek ook het Bezoekerscentrum, waar u veel informatie krijgt over het natuurgebied De Maasduinen. Kortom, bij en rondom Bosbrasserie in de Sluis is voldoende te beleven: Wandelen en fietsen en er zijn ook verharde rolstoelpaden en mountainbikeroutes.

Website: www.bosbrasserieindesluis.nl
Adres: Bosserheide 3e, 5855 EA Well

Bungalowparken nabij Bosbrasserie in de Sluis

Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Lees meer
Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Speeltuin
Het Heijderbos

Waterpret in het subtropisch zwembad of ontdek de Jungle Dome tijdens de Jungle Expedition. Sporten? Ga naar het Sport Center. Paardenliefhebbers bezoeken de manege.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer