Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is een prima vakantieadres voor zowel watersporters als voor natuur- en wandelliefhebbers. Wandelen in Park Maasduien en is er een binnen- en buitenzwembad én natuurlijk het Leukermeer zelf, met volop watersportfaciliteiten.

  • Een binnen- en buitenzwembad én het Leukermeer zelf
  • Wakeboarden, waterskieën en banaanvaren op het Leukermeer
  • Wandelen en fietsen in de prachtige Maasduinen

Boek hier Leukermeer:

Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan het Leukermeer en op wandelafstand van Nationaal Park De Maasduinen. Een prima vakantieadres voor zowel watersporters als voor natuur- en wandelliefhebbers. Maar ook voor mountainbikers is Nationaal Park De Maasduinen een paradijs. Met uitdagende single tracks, klimmetjes en afdalingen. Leuk om te bezoeken is het rozen dorpje Lottum en Arcen. Niet alleen is het hier altijd gezellig druk ook de kasteeltuinen liggen in Arcen. Met kinderen is een dagje Toverland in Sevenum een aanrader.

Wat is er te doen op vakantiepark Leukermeer?

Vakantiepark Leukermeer is het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Er is een luxe binnenzwembad, een buitenzwembad én natuurlijk het Leukermeer zelf. Volop waterpret dus! Jong en oud kunnen het jaarrond zwemmen in het binnenzwembad alsook lekker ontspannen in de sauna. Bij mooi weer is ook het buitenzwembad open en bruist het van de watersportactiviteiten rondom het Leukermeer. Waterfietsen, een stukje varen, met zijn alle op een banaan achter een speedboot of wakeboarden en waterskiën. Aan u de keuze!

Naast heel veel waterpret, staat vakantiepark Leukermeer ook bol van de sportvoorzieningen. Zo is daar een pumptrack, die voor zowel beginners als ervaren bmx-ers een uitdaging is. Of wat dacht u van de padelbaan en de tennisbaan? Ook de 12-holes midgetgolfbaan is een leuke uitdaging voor jong en oud. Daarnaast organiseert hetanimatieteam in de meeste schoolvakanties leuke activiteiten voor de jongste gasten. Denk hierbij aan speurtochten, zeskamp en spokentochten. Wilt u de omgeving ontdekken, huur dan een fiets.

Na zo’n actief dagje is het heerlijk om tot rust te komen in een van de knusse chalets of lodges. Wat dacht u bijvoorbeeld van de heerlijke beachlodges die uitzicht geven op het Leukermeer? Of maak de waterbeleving compleet en boek een luxe floating house voor de unieke belevenis op het water. Natuurlijk zijn er ook lodges boekbaar die niet aan het water liggen. Breng ook een bezoekje aan de Beachclub met een fraai uitzicht op het Leukermeer. Voor uw boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen, kunt u terecht in de supermarkt.

Plattegrond Leukermeer

Bekijk hier de plattegrond van de Leukermeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Leukermeer

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.