Countryfair

Er is niets zo nostalgisch als het boerenleven. Geniet van deze sfeer tijdens de Farm & Country Fair, die jaarlijks wordt gehouden op het platteland tussen Aalten en Dinxperlo in Gelderland. De familie Ruesink organiseert hier al meer dan 25 jaar deze plattelandsshow, naar Engels voorbeeld. Landbouw, veeteelt, presentaties, keuringen, akoestische muziek, kleding, lifestyle en kunst; u vindt het hier allemaal!

Adres: Westendorpweg 2, 7122 JT Aalten
Website: Countryfair.nl

Plattelandsshow naar Engels voorbeeld

In Engeland zijn ze heer en meester in het organiseren van sfeervolle plattelandsshows. Toen de familie Ruesink tijdens een uitstapje aan de andere kant van de Noordzee deze shows ontdekten, wilden ze niets anders dat een gelijksoortig evenement in Nederland beginnen. En met succes! De Farm & Country Fair wordt jaarlijks druk bezocht. Het terrein is verdeeld in diverse themapleinen, waaronder dierendorpen, het vintagefestival, het agripark en het wolplein. Kuier langs de talrijke stands en woon de bijzondere shows bij. Daarnaast is er ook nog een speciaal gedeelte met aandacht voor de Tweede Wereldoorlog.

Geniet op de Farm & Country Fair van de delicatessen van het boerenland! Verspreid over het terrein vindt u stands, foodtrucks en restaurants met boeren lekkernijen en elk met zijn unieke sfeer. Er zijn eveneens diverse opties voor mensen met allergieën en speciale diëten. Ook de kinderen kijken hun ogen uit tijdens de Fair en er zijn vele leuke kinderactiviteiten: dieren knuffelen, assisteren bij shows, creatief in weer met wol, workshops volgen met hun eigen hond of een roofvogel op hun arm laten zitten!

Wilt u ook het beste van het boerenleven ontdekken? Zorg dan dat u erbij bent! De volgende editie van de Farm & Country Fair vindt plaats op 25, 26 en 27 juni 2021!

Bungalowparken nabij

Countryfair

Vakantiepark de Twee Bruggen

De Twee Bruggen is de bestemming voor een familievakantie. Duik in het binnen- of buitenzwembad en verken de Achterhoek via een kanoën tocht op 'de Slinge'.

In Den Olden Bongerd

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Geen drukte, op dit kleinschalig vakantieadresje, heerst rust.

Vreehorst

De Vreerhorst ligt in het dorpje Winterswijk in de Achterhoek. Bij wat minder weer bent u welkom in het binnenzwembad, terwijl de jonge gasten veilig spetteren in het peuterbad.

Résidence Lichtenvoorde

Neem een duik in het binnenzwembad, daag uw kinderen uit op de bowlingbaan en verken de Achterhoek. Nagenieten doet u in een van de chalets.

Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.