Countryfair

Er is niets zo nostalgisch als het boerenleven. Geniet van deze sfeer tijdens de Farm & Country Fair, die jaarlijks wordt gehouden op het platteland tussen Aalten en Dinxperlo in Gelderland. De familie Ruesink organiseert hier al meer dan 25 jaar deze plattelandsshow, naar Engels voorbeeld. Landbouw, veeteelt, presentaties, keuringen, akoestische muziek, kleding, lifestyle en kunst; u vindt het hier allemaal!

Adres: Westendorpweg 2, 7122 JT Aalten
Website: Countryfair.nl

Plattelandsshow naar Engels voorbeeld

In Engeland zijn ze heer en meester in het organiseren van sfeervolle plattelandsshows. Toen de familie Ruesink tijdens een uitstapje aan de andere kant van de Noordzee deze shows ontdekten, wilden ze niets anders dat een gelijksoortig evenement in Nederland beginnen. En met succes! De Farm & Country Fair wordt jaarlijks druk bezocht. Het terrein is verdeeld in diverse themapleinen, waaronder dierendorpen, het vintagefestival, het agripark en het wolplein. Kuier langs de talrijke stands en woon de bijzondere shows bij. Daarnaast is er ook nog een speciaal gedeelte met aandacht voor de Tweede Wereldoorlog.

Geniet op de Farm & Country Fair van de delicatessen van het boerenland! Verspreid over het terrein vindt u stands, foodtrucks en restaurants met boeren lekkernijen en elk met zijn unieke sfeer. Er zijn eveneens diverse opties voor mensen met allergieën en speciale diëten. Ook de kinderen kijken hun ogen uit tijdens de Fair en er zijn vele leuke kinderactiviteiten: dieren knuffelen, assisteren bij shows, creatief in weer met wol, workshops volgen met hun eigen hond of een roofvogel op hun arm laten zitten!

Wilt u ook het beste van het boerenleven ontdekken? Zorg dan dat u erbij bent! De volgende editie van de Farm & Country Fair vindt plaats op 25, 26 en 27 juni 2021!

Bungalowparken nabij Countryfair

Vakantiepark de Twee Bruggen

De Twee Bruggen is de bestemming voor een familievakantie. Duik in het binnen- of buitenzwembad en verken de Achterhoek via een kanoën tocht op ‘de Slinge’.

Lees meer
In Den Olden Bongerd

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Geen drukte, op dit kleinschalig vakantieadresje, heerst rust.

Lees meer
Residence Lichtenvoorde

Neem een duik in het binnenzwembad, daag uw kinderen uit op de bowlingbaan en verken de Achterhoek. Nagenieten doet u in een van de chalets.

Lees meer
Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Lees meer
Marveld Recreatie

Marveld Recreatie bruist! Er een tropisch zwembad, kunt u een introductie duikles volgen, een mountainbike of een kano huren. Kinderen hebben pret met het recreatieteam.

Lees meer