In Den Olden Bongerd

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Geen drukte of veel parkfaciliteiten, op dit kleinschalig vakantieadresje, heerst rust. U fietst zo vanaf In Den Olden Bongerd het unieke coulisselandschap in.

  • Rust-, wandel- en fietsliefhebbers zijn hier helemaal thuis
  • Comfortabele 4-6 persoons bungalows en woonboerderijen
  • Recreatieplassen met zandstranden in de nabije omgeving

Vind de beste prijs voor: In Den Olden Bongerd

In Den Olden Bongerd

In Den Olden Bongerd is een rustig bungalowpark in Winterswijk, nabij de Duitse grens. Een uitstapje naar Duitsland is dus zo gemaakt! Maar ook rust- en fietsliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Het landschap is uniek en wordt gekenmerkt door houtwallen en heggen, die afgewisseld worden met weiden, het zogenaamde ‘coulisselandschap’. Spring op de fiets en grote kans dat u onderweg op bezienswaardigheden stuit zoals oude molens, wijngaarden en een steengroeve.

Voorzieningen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd?

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Geen drukte of veel parkfaciliteiten, op dit kleinschalig vakantieadresje, heerst rust. U fietst zo vanaf Buitenplaats In Den Olden Bongerd het unieke coulisselandschap in. Hier wordt u niet alleen getrakteerd op een prima fietsroutenetwerk, ook zijn er leuke bezienswaardigheden. Bezoek de steengroeve en ook de drie wijnboeren in de directe omgeving heten u welkom.

Na een fietstocht door het coulisselandschap kunt u heerlijk uitrusten in de knusse bungalows die elk beschikken over een eigen buitenterras. Voor vragen en fietsverhuur kunt u terecht bij de receptie. Naast de receptie ligt ook een speeltuintje. Meer voorzieningen zijn er niet op Buitenplaats In Den Olden Bongerd, maar dat is een bewuste keuze, om zo de rust te waarborgen.

Er is op Buitenplaats In Den Olden Bongerd geen eetgelegenheid. Maar het vakantiepark heeft met twee restaurants in de omgeving afspraken gemaakt, wat betreft korting. Vraag erna bij de receptie. Maar in de omliggende dorpjes zijn ook voldoende eetgelegenheden. Voor boodschappen kunt u terecht in Winterswijk.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuintje

Plattegrond In Den Olden Bongerd

Bekijk hier de plattegrond van de In Den Olden Bongerd (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond In Den Olden Bongerd

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.